FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 0-1

SEPSI - CFR CLUJ 0-1 // George Țucudean, gol la revenirea după intervenția la inimă: „Mi-a fost greu. Sănătatea e cea mai importantă”

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 22:42

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Sepsi, scor 1-0, și își consolidează poziția de lider. George Țucudean (27 de ani) a revenit cu gol după intervenția suferită la inimă.

„Sunt foarte bine. Mă bucur că am câștigat și că am rezistat 70 de minute pe teren. În următorul meci voi sta mai mult, apoi tot așa. Mergem foarte fericiți la meciul de Cupă (n.r. cu Astra, 1-3 în tur).

Mi-a fost greu. Am avut problemele acelea (n.r. o operație mini-invazivă la inimă). Sănătatea e cea mai importantă. Nu mi-a fost teamă să mă operez. Medicina a ajuns la un nivel dezvoltat, nu m-am speriat. Am avut oameni lângă mine care m-au încurajat. Nu se întâmpla nimic dacă nu mă operam”, a declarat Țucudean pentru Look Sport.

„Sper ca Viitorul să câștige mâine, trebuie să ne vedem de obiectivul nostru. Steaua mereu a fost acolo sus. Viitorul poate ajunge în cupele europene cu o victorie. Mai sunt patru etape până la final, încă nu e decis titlul”
George Țucudean, atacant CFR Cluj

„Era un meci foarte important. Sepsi e foarte bună pe teren propriu. Presiunea nu e asupra noastră. Noi suntem lideri. Presiunea e mâine, la Viitorul - FCSB”
Cristi Manea, fundaș CFR Cluj

Vezi AICI programul etapei #6 din play-off

Vezi AICI clasamentul din play-off

Vezi și: 

Inimă de campion! George Țucudean o duce pe CFR mai aproape de titlu » Cum arată ACUM clasamentul în Liga 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  21 Aprilie 2019, 10:25

Respect & sanatate Tucudean!

remarque
remarque  •  21 Aprilie 2019, 10:19
Postat de juliusmad pe 21 Aprilie 2019, 09:35

cu un marcaj inexistent, normal ca nu i-a fost greu :))

Desigur, la meciul Astra - FCSB marcajul a fost mult mai strans :P. Ideea e ca FCSB sa-i bata pe franari. Simplu. II bate si le inchide gura. Povesti cu marcaj si cu Dudelanj(ca sa rimeze) nu produc...deranj. Bateti-i si jubilati...ca sa nu mai fiti frustrati :P

juliusmad
juliusmad  •  21 Aprilie 2019, 09:35

cu un marcaj inexistent, normal ca nu i-a fost greu :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează