INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 1-0

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 1-0 // Pep Guardiola a uitat de eliminarea din Ligă și i-a atacat pe ziariști: „Acum sunt un geniu. La Londra eram un dezastru, nu? Așa merg lucrurile!”

Pep Guardiola // FOTO: Reuters
Pep Guardiola // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 09:43

Revanșa lui Manchester City cu Tottenham, 1-0 în Premier League (Foden 5), după eliminarea din "sferturile" Champions, i-a readus zâmbetul pe chip lui Guardiola.

Manchester City e favorită la cucerirea celui de-al doilea titlu la rând și la "tripla" campionat - Cupă - Cupa Ligii. Care devine "poker" de trofee, dacă adăugăm și Supercupa din startul sezonului.

Pep și-a păstrat și sarcasmul pentru jurnaliști. Când un reporter l-a întrebat de ce l-a titularizat pe adolescentul Phil Foden, 18 ani, catalanul parcă de-abia aștepta.

"Foden a intrat și a marcat. Ce bun e managerul!"

"Acum sunt un geniu...", a replicat el și a lăsat un pic de pauză, jucând rolul ca un actor. Ziariștii s-au amuzat. Era doar începutul: "Foden a intrat și a marcat. Ce bun e managerul! Iar la Londra, când l-am folosit pe Delph, eram un dezastru, nu? Așa merg lucrurile!". Se referea la turul "sferturilor" CL, când City a fost învinsă, 0-1, de Tottenham.

Se citea pe fața lui dezamăgirea: "De fiecare dată când pierd, mă întrebați dacă trebuie să schimb maniera în care jucăm, dacă mă voi răzgândi asupra stilului nostru. Mereu așteptați o înfrângere ca să mă judecați!". 

"Nu-mi vorbiți de arbitri azi, vă rog!"

Guardiola reacționează vehement când aude de arbitri după ce i s-a întâmplat miercuri, la City - Tottenham 4-3, în Ligă: VAR a acceptat golul suspect de henț al lui Llorente (Tottenham), dar i-a anulat reușita lui Sterling din prelungiri, pentru ofsaid la Agüero.

"Nu-mi vorbiți de arbitri azi, vă rog!", s-a plâns Pep. "Au fost două penaltyuri, unul de fiecare parte. La Bernardo Silva putea fi 2-0, la Dele Alli putea fi 2-1". Meciul de sâmbătă a fost condus de Michael Oliver.

Vezi aici clasamentul acutualizat din Premier League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
allez_lfc
allez_lfc  •  21 Aprilie 2019, 15:40

Dacă în Premier League ar fi existat VAR, Manchester City era OUT din lupta pentru titlu de câteva etape. Din păcate lupta la titlu e aproape încheiată. E greu de crezut că City se mai poate încurca.

1206952492670572
Herascu Bogdan  •  21 Aprilie 2019, 12:40

Nu, nu esti geniu. Ai dat un gol și ai avut 2 ocazii, Spus a avut 4 cât casa dar cei sunt mai poeți. Iti puteai da 3-1 de plângeau o lună. Oricum, nu vei lua PL. Nu mai e vremea ta, e a lui Klopp, e evident. Zi merci ca n.ai dat de Ajax ca.ti dădeau aia 4 pe repriză.

824198750992033
Tiberiu Nagy  •  21 Aprilie 2019, 11:09

N-ai fost niciodata un geniu ... doar echipe cu un buget substantial si jucatori unu si unu ! Chiar si acum se gandeste la transferuri scumpe rau de tot ! Te strange la colt un Liverpool cu un nivel mult mai scazut pe toate palierele ... mai putin antrenorul !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează