INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Groningen - Ajax 0-1 // FOTO Ajax nu mai poate pierde titlul » Klaas-Jan Huntelaar a înscris golul decisiv și a fost eliminat în 5 minute: ”Am făcut o prostie”

Klaas-Jan Huntelaar +3   FOTO
Klaas-Jan Huntelaar

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 11:50

Klaas-Jan Huntelaar, 36 de ani pe 12 august, a primit două cartonașe galbene după ce a marcat: și-a dat jos tricoul, apoi și a lovit un adversar într-un duel cu cotul în gât.

Mai sunt doar trei etape, iar Ajax are avantajul golaverajului (13 goluri în plus) și meciuri mai ușoare. După cinci ani, senzația Europei, care le-a eliminat pe Real și Juventus, calificându-se în semifinalele Ligii, poate fi din nou campioana Olandei. Ar fi al 34-lea titlu alb-roșu.

Rivala PSV joacă azi acasa cu Den Haag. Vezi AICI clasamentul și programul complet!

Sâmbătă, "lăncierii" au avut o partidă dificilă la Groningen. A fost nevoie de Klaas-Jan Huntelaar pentru a înscrie golul victoriei. Veteranul care va împlini 36 de ani pe 12 august.

Atacantul, intrat în locul lui Schöne (59), a marcat aproape de final (79). În culmea bucuriei, și-a dat jos tricoul. Atunci a primit primul cartonaș galben. Cinci minute mai târziu, și-a lovit un adversar cu cotul în gât într-un duel aerian și a fost eliminat!

Huntelaar, care nu a cucerit niciun titlu în carieră, a recunoscut că a greșit dezbrăcându-se după gol: "Fericirea m-a făcut să-mi pierd puțin capul. O prostie".

Klaas-Jan Huntelaar +4 FOTO

Ultimele trei etape

1. Ajax 77p (107-28)
23 aprilie Vitesse (a)
12 mai Utrecht (a)
15 mai De Graafschap (d)

2. PSV 74p (89-23)
25 aprilie Willem (d)
12 mai Alkmaar (d)
15 mai Heracles (a)

14goluri a marcat Huntelaar în 25 de meciuri jucate în acest campionat

"Sunt foarte fericit pentru Huntelaar. Are atâta ambiție. Vrea să fie campion. Doar îmi pare rău că va fi suspendat cu Vitesse"
Erik ten Hag, antrenor Ajax

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  21 Aprilie 2019, 17:47

Ce prostii debiteaza GigiSPort! Cum adica nu mai poate pierde titlul cand mai sunt de jucat 3etape si doar golaverajul îi desparte de PSV? Orice se poate intampla, gigistior cu logica de oier!

88gore88
88gore88  •  21 Aprilie 2019, 14:47

"Nu zi hop până nu sari gardul!"...spune un vechi proverb romanesc.Iar în situația de față e foarte probabil sa se întâmple o surpriză de proporții pt că Ajax va juca o serie de 5 meciuri in 15 zile (CL2,finala cupei și apoi ultimile 2 etape din campionat)...Nu e chiar ușor ținând cont că diferența dintre cele 2 echipe este doar golaverajul...

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  21 Aprilie 2019, 12:10

PSV are meci azi vs Den Haag. Va fi iar egalitate de puncte, cu 3 etape rămase până la final.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează