FOTBAL  »  Superliga  »  

7 scurte » Joacă Halep și pentru România? Cum ne-a bătut Haiti la fotbal? Ce fac pe margine Segărceanu și Teja?

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 01:57

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin, redactorul șef al Gazetei Sporturilor.

Cinci comentarii:

1. Dacă ar exista un Dumnezeu al Internetului, de-acum înainte la fiecare comentariu postat pe ideea că "Halep luptă doar pentru ea, nu și pentru România" ar trebui să apară colajul ăsta care arată cât de mult suflet a pus Simona în semifinala de Fed Cup. 

2. Duminică, doi antrenori, sporturi diferite, senzație identică de "pierdut în gară". Florin Segărceanu și Mihai Teja. Aceeași morgă impenetrabilă, același aer preocupat, cute la fel de adânci pe frunte, priviri goale. Și nicio scânteie sărită dinspre bancă în teren.

3. FRF a fost beneficiarul camuflat al acestui weekend. Toată atenția a fost pe tenis și așa a dispărut destul de repede din prim-plan înfrângerea naționalei U16 în meciul cu Haiti, o țară din Marea Caraibilor sfâșiată de sărăcie extremă, războaie civile, dezastre naturale și epidemii! Așteptăm cu frica-n sân următoarele meciuri, când ne așteaptă adversari chiar mai tari decât Haiti: Selecționata Piraților cu Un Picior de Lemn și Naționala de Darts a Pensionarilor din Bahamasul de Jos.

4. Dacă vă era dor de machete, s-a băgat marfă nouă. De data asta, la Pitești. Aici puteți vedea cum arată cea mai recentă promisiune: o sală de sport ultramodernă care se va întoarce după soare. 

5. E frumos Salonicul în sărbătoare, cu un stadion scăldat în lumina roșie a torțelor, cu grecii turbați de fericire, cu Răzvan Lucescu campion și recordman. Și nu-mi amintesc ultimul oraș din România care să fi petrecut așa, cu poftă, cu mândrie și cu nebunie, de dragul unui triumf în fotbal.

Plus două recomandări:

1. Cum a ajuns un jucător de 120 de milioane de euro € să fie fluierat acasă? Explicația impasului în care a ajuns Coutinho la Barcelona - aici

2. Pentru a începe săptămâna cu zâmbetul pe buze, citiți acest prim episod savuros din FunBuzz.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  22 Aprilie 2019, 12:13

Iar ne-a făcut-o stere. A pariat pe franța și, de aseară, e putred de bogat. Huoooo!!!!

breitner
breitner  •  22 Aprilie 2019, 11:15
Postat de Dragan Ionel pe 22 Aprilie 2019, 07:45

Cu Haiti nu a jucat nationala Romaniei, ci selectionata fcsb-viitorul, formata din jucatori "impusi".

Niste adolescenti impusi de "sponsori" si ziaristi (care lauda orice *** scos de cioban si agramat) carora le e gandul la facebook si selfie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  22 Aprilie 2019, 10:26

Pe Telekomsport, după meci au dat interviuri pentru telespectatorii români doar franțuzoaicele și antrenorul lor (!). Și susținătorii din arenă ai româncelor meritau, cred, mai multă atenție (respect) din partea echipei României după meci, cu atât mai mult după o înfrângere atât de dureroasă! .. Asta dacă tot e vorba să o ridicăm în slăvi pe Simona...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează