FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 0-0

HERMANNSTADT - DINAMO 0-0 // Atuul lui Vasile Miriuță în lupta pentru salvare: „Dacă nu se întâmpla asta, nu mai aveam nicio șansă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 20:29

Hermannstadt și Dinamo au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 10 din play-out. Vasile Miriuță crede că sprijinul fanilor va conta decisiv în salvarea de la retrogradare.

„Am făcut o partidă bună. A fost un meci echilibrat. Am avut două ocazii în prima parte, au avut și ei la ultima fază. Noi ne-am dorit astăzi să nu pierdem. Dinamo a demonstrat că e cea mai bună echipă din play-out.

Sibienii iubesc fotbalul. Dacă nu am fi jucat acasă în finalul ăsta de sezon, nu mai aveam nicio șansă să ne salvăm. Acum sperăm în continuare. Una e să joci cu 4.000 de oameni în spate și alta e să joci cu 10 oameni la Pitești. Urmează meciul de la Iași, unul foarte greu. Nu renunțăm!”, a declarat Miriuță la TV Telekom Sport. 

4.500 de faniau asistat la meciul dintre Hermannstadt și Dinamo

Vezi și:

Rednic agită spiritele în Liga 1: „Ne-am fi descurcat mai bine decât 2-3 echipe din play-off”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  16 Mai 2019, 16:16
Postat de Danezul Gramada pe 16 Mai 2019, 07:06

Clapaugila zice ca Mimamo sunt cei mai buni din play out. Mai *** Gaz Metan se roaga sa-i depaseasca,fac egal cu Chiajna si Iasi dar super echipa NIMIC. Cu RedMic si trupa Belgia second hand ce sa faca?

grămadă, precum numele,și plin de griji,de alții!

126791918017681
Danezul Gramada  •  16 Mai 2019, 07:06

Clapaugila zice ca Mimamo sunt cei mai buni din play out. Mai *** Gaz Metan se roaga sa-i depaseasca,fac egal cu Chiajna si Iasi dar super echipa NIMIC. Cu RedMic si trupa Belgia second hand ce sa faca?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  15 Mai 2019, 23:09

Chelu va pleca dupa playout, fcH va juca barajul cu U cluj, si cred c vor ajunge la penalty...acolo e loterie\!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează