SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Petra Kvitova o avertizează pe Simona Halep: „Nu-i va fi deloc ușor!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 20:50

Cehoaica Petra Kvitova (29 de ani, 5 WTA) avertizează că Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) va avea o misiune dificilă în tentativa de a-și apăra trofeul câștigat anul trecut la Roland Garros.

  • Startul Simonei Halep la Roma a fost amânat pentru joi din cauza ploii. Înfruntarea cu cehoaica Marketa Vondrousova (19 ani, 44 WTA) va fi liveTEXT AICI

„Simonei Halep nu-i va fi deloc ușor la Roland Garros. Cu siguranță! Este foarte greu să aperi orice titlu, ce să mai spui de unul de Mare Șlem!

Îmi aduc aminte de anii în care eram în postura de a-mi apăra titlurile de Mare Șlem. Simțeam o presiune în plus încă din primul tur. Aveam emoții suplimentare. Ești conștientă de treaba bună pe care ai făcut-o cu un an în urmă, simți că toată lumea e cu ochii pe tine”, a declarat Kvitova într-o conferință de presă susținută la Roma.

2 trofee de Mare Șlemare Petra Kvitova în carieră, la Wimbledon în 2011 și 2014

Vezi și: 

Halep, favorita lui Wilander: „Bineînțeles că va mai câștiga un turneu de Mare Șlem. Vreau finală Halep - Serena la Roland Garros!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Mai 2019, 12:10

Exista un proverb romanesc legat de... "Grija altora"!

10154976492293690
Szasz Andrei  •  16 Mai 2019, 10:52

Sunt sanse din ce in ce mai mici ca Serena sa mai prinda vreo finala de G.S., mai ales la Paris si impotriva Simonei, asa cum si-ar dori Wilander. Serena se plange tot mai mult de dureri si accidentari, probleme specifice batranetii. Ce sa-i faci, s-au dus anii tineretii ! Eu mi-as dori la Paris o finala Halep - Andreescu, mai degraba, sa vedem cine e cea mai buna, cea mai talentata romanca, dintre cele doua !

andrei.33
andrei.33  •  15 Mai 2019, 23:34

Kvitova e de fapt prietena cu Simona. Articol de cancan scandal.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close