FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Drum liber spre Rapid? Dan Petrescu gata să ia decizia finală în cazul lui Alex Ioniță

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 09:19

Alexandru Ioniță are zilele numărate la CFR Cluj, după revenirea lui Dan Petrescu la cârma campioanei. Antrenorul spune că după ultima etapă va lua o decizie finală în cazul mijlocașului de 24 de ani.

„Din ce am văzut eu, nici când nu am fost eu aici nu prea a jucat. Nu că are probleme cu mine Alex Ioniţă. Eu nu am probleme cu nimeni, eu sunt apropiat de toţi jucători, chiar şi cu Alex suntem apropiaţi, dar una e să fii apropiat şi una e când intri pe teren să nu faci ce vrea antrenorul.

Antrenorul cere mult de la ei pentru că le şi dă mult la jucători. Iar Alex, în momentul de faţă, nu are atitudinea pe care trebuie să o aibă un jucător să joace la CFR Cluj. El are contract, iar acum, după ultimul meci cu FCSB, vom vedea ce decizie se va lua. Trebuie să decidem împreună cu clubul şi cu el şi vedem ce se poate rezolva”, a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.

Alex Ioniță e dorit de Daniel Pancu la Rapid, iar fotbalistul a declarat imediat după promovarea giuleștenilor în Liga 2 că și el își dorește să revină la formația giuleșteană, unde și-a făcut junioratul. (Detalii AICI!)

12 meciuri ca titulardin cele 23 de prezențe în acest sezon din Liga 1 are Ioniță la CFR Cluj, reușind și două goluri

Citește și:

Alexandru Ioniță răspunde ofertei făcute de Daniel Pancu: „Da! M-aș întoarce la Rapid să ajut la promovarea în Liga 1!”

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  17 Mai 2019, 15:36

ursucule sa-ti mearga ca-n china..........

m.dobrescu
m.dobrescu  •  17 Mai 2019, 12:25

Ducă-se !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează