FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, contrariat de o declarație a lui Mircea Rednic: „Cum să faci asta? E o tâmpenie!”

Florin Prunea nu e de acord cu declarațiile lui Mircea Rednic
Florin Prunea nu e de acord cu declarațiile lui Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 14:55

Mircea Rednic, 57 de ani, antrenorul lui Dinamo, a avut o serie de declarații tăioase în urmă două săptămâni la adresa lui Edward Iordănescu, 40 de ani, tehnicianul lui Gaz Metan Mediaș.

Ce s-a întâmplat atunci, mai exact: Rednic l-a acuzat pe Iordănescu de faptul că se victimizează și că problemele financiare de la Gaz Metan s-ar putea soluționa într-o direcție pozitivă dacă Edi ar scoate bani din propriul buzunar, așa cum face el la Dinamo.

Doar că Florin Prunea, 50 de ani, fost jucător și oficial la Dinamo, nu e de acord cu afirmația lui Rednic: „În momentul de faţă, în România, dacă vrei să lucrezi, se pare că trebuie să vii cu bani de acasă. N-am fost de acord cu Mircea Rednic şi am să i-o spun şi lui, referitor ceea ce a vorbit de Edi Iordănescu.

Nu poţi să-i spui unui coleg al tău: «Ai luat atâţia bani, adu bani de acasă!». Mi se pare o tâmpenie. Cum să aduci bani de acasă? Sigur, când poţi să ajuţi, ajuţi, dar o faci fără să se afle, pentru că nu e în regulă”, a mărturisit Florin Prunea, la TV Digi Sport.

„Edi putea să împrumute clubul și plătea jucătorii. Decât să ieșim și să ne plângem, mai bine faci ceva. Îi lua înapoi din drepturile TV. Ce, Edi nu are bani?!”
Mircea Rednic, tehnicianul lui Dinamo

Vezi și:

FOTO Ultrașii „câinilor” au continuat protestele și la meciul de la Chiajna » Ce mesaje au afișat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
aldo_m
aldo_m  •  19 Mai 2019, 17:17

iordanescu de cate ori avea meci SE VICTIMIZA ASA FACEA SI LA ASTRA ,prunea sa taca ca el stie doar sa ia intr o inregistrare la DNA PRUNEA AL INVATA PE PENESCU SA DEA SPAGA asa ca in locul lui mi ar fi rusine sa vorbesc DAR EL ZICE CA LUMEA A UITAT

10207998808961489
Di Nuvreau  •  19 Mai 2019, 16:56

Sunt alături de Rednic şi îl respect pt tot ce face la Dinamo dar ...sincer a spus o mare prostie!!

corvinnus
corvinnus  •  19 Mai 2019, 15:49

In vreo doi-trei ani o sa aduca jucatorii bani de acasa sa-si plateasca salariile.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close