INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

Genoa, formația lui Ionuț Radu, a căzut pe loc retrogradabil înaintea ultimei etape din Serie A » Ce trebuie să facă pentru a se salva

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 18:07

Genoa, formația lui Ionuț Radu, a ajuns pe loc retrogradabil în Serie A înaintea ultimei etape. Empoli, principala contracandidată a „grifonilor”, a trecut astăzi de Torino, scor 4-1.

Genoa, cu o singură victorie în ultimele 10 etape, ocupă în acest moment locul 18, cu 37 de puncte. Empoli are un punct mai mult. Pentru a se salva de la retrogradare, Genoa are nevoie de cel puțin o remiză în ultima etapă, în deplasare la Fiorentina, dacă Empoli pierde la Inter.

În caz de egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este cel al meciurilor directe. Genoa a câștigat ambele înfruntări din acest sezon cu Empoli.

Andrei Radu și compania se deplasează în ultima etapă la Fiorentina, echipă care a pierdut ultimele 5 înfruntări și a intrat la rândul ei în hora retrogradării. Dacă pierde cu Genoa, Empoli câștigă cu Inter, iar Udinese și Bologna obțin cel puțin un punct în ultima etapă, formația „Viola” va merge în Serie B.

Chievo și Frosinone au retrogradat deja.

Vezi AICI programul ultimei etape din Serie A

Vezi AICI clasamentul live din Italia

Chiricheș și Radu Ștefan ar rămâne singuri

În cazul retrogradării celor de la Genoa, România ar rămâne cu doar doi fotbaliști în Serie A: Vlad Chiricheș, la Napoli, și Ștefan Radu, la Lazio. 

Vlad Dragomir putea fi al treilea, dar a ratat dramatic accederea în semifinalele play-off-ului din Serie B. Formația lui, Perugia, a pierdut după prelungiri în fața celor de la Verona, scor 4-1 (1-1 în timpul regulamentar).

Vezi și: 

VIDEO SuperRadu, un portar elogiat și de antrenorul adversarilor în Serie A: „Parada meciului. A fost ca și cum ar fi marcat un gol”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează