INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Bombă! Real Madrid, încă un transfer de top, după Eden Hazard și Luka Jovic: „L-a luat pe Christian Eriksen”

Christian Eriksen e față în față cu transferul carierei // FOTO: Guliver/Getty Images
Christian Eriksen e față în față cu transferul carierei // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2019 09:15

După Luka Jovic și Eden Hazard, Real Madrid are și acordul lui Tottenham pentru mijlocașul danez Christian Eriksen, 27 de ani, s-a dezvăluit la El Chiringuito. 

Proiectul lui Zinedime Zidane la Real începe să prindă contur. Christian Eriksen e al patrulea transfer realizat de clubul blanco chiar înainte să se deschidă perioada de mercato.

"Madridul a mai luat un jucător important. E vorba de Christian Eriksen", s-a anunțat în timpul emisiunii El Chiringuito de Jugones, la postul TV spaniol Mega. Și o precizare: "Mutarea va fi oficializată după finala Ligii Campionilor". Tottenham dispută ultimul și cel mai important meci al sezonului pe 1 iunie, cu Liverpool.

Tottenham, care a plătit 13,5 milioane de euro pentru mijlocașul danez când l-a cumpărat de la Ajax, în 2013, va primi 85 de milioane de la Real. 

 4 transferuri făcute de Real madrid

Éder Militão (FC Porto) - 50 de milioane de euro* Oficial
Luka Jovic (Eintracht Frankfurt) - 60 de milioane de euro, neoficial
Eden Hazard (Chelsea) - 100 de milioane de euro, neoficial
Christian Eriksen (Tottenham) - 85 de milioane de euro, neoficial

Vezi și: OFICIAL Toni Kroos și-a prelungit contractul cu Real Madrid » Comunicatul emis de club

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  22 Mai 2019, 16:34

Daaaa, si urmatorul transfer e Messi. Ziaristi ***, Frankfurt a cerut 100 de milioane pe Jovic si cel mai probabil nu se va face transferul. Voi il dati deja transferat pe 60 de milioane, in timp ce adevarata presa spune ca transferul a picat. Eriksen e un simplu zvon! Hazard e cel mai probabil sa fie transferat la Real. Bomba! Doar bombe aveti in cap. Scrieti de Becali, ca doar atata aveti in cap.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  22 Mai 2019, 14:51
Postat de rva4 pe 22 Mai 2019, 14:02

Realul a murit când a plecat Ronaldo(adică pierdut campionat, Cupa, UCL) , deci trebuie îngropat, asa ca a venit "marele" antrenor Zidane sa se ocupe de asta. Păcat de Hazard: la Chelsea a fost fabulos, inima și sufletul echipei. La Real.... va fi îngropat.

Real isi face trupa tare cu transferurile astea...Hazard o sa straluceasca si la Real, nu are cum sa uite fotbalul...dar C.Ronaldo este aproape imposibil de inlocuit...cum o sa fie si Messi la Barcelona dupa ce se retrage...

rva4
rva4  •  22 Mai 2019, 14:02
Postat de calinescu_ pe 22 Mai 2019, 12:04

ESTE CLAR CA LUMINA ZILEI , ZIDANE INGROAPA REALUL...!!!! CU ASEMENEA TRANSFERURI , REALUL NU PRINDE PODIUMUL ...!!!!

Realul a murit când a plecat Ronaldo(adică pierdut campionat, Cupa, UCL) , deci trebuie îngropat, asa ca a venit "marele" antrenor Zidane sa se ocupe de asta. Păcat de Hazard: la Chelsea a fost fabulos, inima și sufletul echipei. La Real.... va fi îngropat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează