INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Sergej Milinkovic-Savic, cale liberă spre Juventus! Impresarul celui mai bun mijlocaș din Serie A și-a dat acordul pentru transfer

Sergej-Milinkovic Savic // FOTO: Guliver/Getty Images
Sergej-Milinkovic Savic // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2019 11:33

Juventus Torino e la un pas să realizeze transferul lui Sergej Milinkovic-Savic, mijlocașul sârb de 24 de ani al lui Lazio. 

Bianconerii s-au înţeles cu cel ales cel mai bun mijlocaş din Serie A, Sergej Milinkovic-Savic, având un acord de principiu cu impresarul Mateja Kezman, fostul atacant al lui PSV și Chelsea. 

Mai rămâne de convins şi Lazio, echipă care are pretenţii de 100 de milioane de euro pentru jucătorul de 24 de ani. 

7 goluria reuşit Milinkovic-Savic în acet sezon pentru Lazio, 5 în Serie A şi două în Cupă, inclusiv în finală

Îl vor și pe Joao Felix

„Bătrâna Doamnă” are în vizor și transferul lui Joao Felix, starul de 19 ani al celor de la Benfica, și se luptă pentru semnătura acestuia cu Manchester United (Detalii, AICI).

Andrea Agnelli, președintele de la Juventus, chiar a anunțat că are în plan transferul „unui Cristiano Ronaldo tânăr”, fiind gata să achite clauza de reziliere a lui Joao Felix.

Vezi și: Bombă! Real Madrid, încă un transfer de top, după Eden Hazard și Luka Jovic: „L-a luat pe Christian Eriksen”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
425813371584344
Oleix Sales  •  22 Mai 2019, 12:03

E de 24 de ani sarb:))) Vai steaua voastra, un titlu corect nu sunteti in stare sa tastati. Juventus Torino e la un pas să realizeze transferul lui Sergej Milinkovic-Savic, 26 de ani, mijlocașul sârb de 24 de ani al lui Lazio. "

Vezi toate comentariile (1)
Comentează