FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Ioan Mărginean: „Adrian Cristea să ne spună cum a luat cele două galbene în U Cluj - CFR Cluj”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 13:01

Într-o intervenție telefonică la GSP Live, Ioan Mărginean, acum președinte la Gaz Metan, a rememorat meciul pierdut cu CFR Cluj în 2012, de pe vremea când era șef la U Cluj. Partida a însemnat titlul în Gruia.

 

 

Deși a condus cu 2-0, U Cluj nu a reușit să câștige meciul. CFR Cluj a întors scorul, s-a impus cu 3-2 și a câștigat titlul în Liga I.

Acea partidă a fost suspectată de blat, iar Ioan Mărginean încă își pune semne de întrebare cu privire la prestația lui Adrian Cristea, care a fost eliminat la scurt timp de la începerea reprizei secunde.

„N-are cum (n.r. să fie blat). Meciul se juca pe teren. Singurul care ne poate spune este Cristea, cum a luat cele două galbene. În rest, noi am jucat pe viață și pe moarte. S-au făcut anchete, s-a rejucat meciul, o întreagă istorie. Domnul Porumboiu putea să ne ajute la vremea respectivă, dacă aveam mai multe date, pentru că acolo era război total”, a spus Ioan Mărginean.

Actualmente președinte la Gaz Metan Mediaș, Mărginean a schimbat rapid subiectul și a povestit cum a reacționat la scorul de 2-0, alături de Florian Walter.

„Când am condus cu 2-0, eu cu Walter ne-am aruncat pe jos, pe burtă, la lojă. E greu la costum, cu cravată, să te arunci pe burtă, să știți!”, a mai spus Mărginean.

Adrian Cristea neagă acuzațiile

La începutul lunii aprilie, Adrian Cristea a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a declarat că nu a participat niciodată la meciuri trucate.

„Am auzit și eu că am fost blat eu, că a luat bani nu știu cine, iubita mea ar fi luat banii și a fugit cu valiza. Au fost discuții și discuții. Sincer, nu am făcut niciun blat în cariera mea”, a spus Adrian Cristea.

 

 

VEZI ȘI:

VIDEO Bogdan Lobonț, incident la marginea terenului în timpul meciului cu Sportul Snagov: „N-ai făcut nimic în fotbal! Ai înțeles?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1857590377787558
Hortensia Naghiu  •  22 Mai 2019, 18:10

bai napoca etc. la meciul ala clovnul ala de bornerscu a pornit scandalul ,ce jucatori de la cfr sa fie eliminati ,si de ce .Esti fustrat rau pinguinule.

napocarepublic
napocarepublic  •  22 Mai 2019, 15:44
Postat de andrei.f pe 22 Mai 2019, 14:33

La acest meci, jucătorii au fugit de pe teren fără încuvinţarea arbitrului, s-au bătut pe tunel iar arbitrul tudor nu a reţinut niciun carnet de jucător pentru a fi eliminaţi. Dacă îi erau eliminaţi jucătorii, cfr nu mai lua titlul. Nici în ziua de azi tudor nu vrea să spună cine i-a poruncit să nu ia carnetele jucătorilor bătăuşi. Iată cum ia titlurile cfr, mafie, mafie ...

Sechele la Tarla)))))

stoichkov10
stoichkov10  •  22 Mai 2019, 15:38
Postat de farauminsport pe 22 Mai 2019, 13:55

***

Ilie, ai vrut sa zici ceva? Hahahahaha.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează