FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - BOTOȘANI 0-2

FOTO Marcel Holzmann s-a ales cu 5 copci pe frunte, după accidentarea groaznică din meciul cu Hermannstadt

Marcel Holzmann
Marcel Holzmann

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 13:03

Marcel Holzmann, 28 de ani, fundașul austriac al celor de la FC Botoșani, e în afara oricărui pericol după sperietura de marți, când a ajuns la spital după ce s-a ciocnit cu un adversar în partida Hermannstadt - FC Botoșani 0-2, din play-out-ul Ligii 1.

Fundașul a fost cusut de medici în zona tâmplei și l-a anunțat apoi pe antrenorul Liviu Ciobotariu că e pregătit să joace încă din următorul meci, duelul cu Dinamo de pe 27 mai. 

KO după un duel cu Jazvic

În minutul 41 al partidei, Marcel Holzmann, austriacul celor de la FC Botoșani, s-a ciocnit dur cu Filip Jazvic, jucătorul lui Hermannstadt.

Dacă Jazvic și-a revenit rapid, impactul l-a făcut KO pe Holzmann, care și-a spart capul și a avut nevoie de intervenția staff-ului medical. Pe teren și-au făcut apariția inclusiv medicii de pe ambulanță, care au intervenit pentru a-i opri sângerearea abundentă fotbalistului. 

După aproximativ 5 minute de îngrijiri, fotbalistul a părăsit terenul pe propriile picioare, însă a fost schimbat de Liviu Ciobotariu. Holzmann a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV FC Botoșani, primul club din Liga 1 care reacționează după dezvăluirile-bombă ale Gazetei: „Impactul poate fi catastrofal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează