FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 0-0

DINAMO - POLI IAȘI 0-0 // Mircea Rednic anunță aducerea unui fotbalist român: „Ce, noi avem bani de transferuri?!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 22:59

Dinamo și Poli Iași au terminat la egalitate, scor 0-0. Mircea Rednic anunță transferul unui fotbalist român, liber de contract.

De asemenea, antrenorul „câinilor” crede că formația lui a fost privată de două lovituri de la 11 metri în meciul cu moldovenii.

„Am dat posibilitatea «internaționalilor» să joace. Am avut 7 oameni de națională pe teren, de asta am început cu un sistem nou. În repriza secundă a fost mult mai bine, am jucat cu doi atacanți, dar nu am reușit să marcăm.

Cred că am avut două penalty-uri. Când sunt astfel de situații, cred că trebuie să le dai, nu să filosofezi.

Mai e mult de muncă până să egalăm situația celor de la handbal (n.r. campioni a doua oară consecutiv). E greu și pentru jucători, jucăm din trei în trei zile. Se simte când îți lipsesc jucătorii importanți. Ar fi fost altfel cu Montini astăzi (n.r. italianul este accidentat). Îmi pare rău pentru cei care intră și nu confirmă”, a declarat Mircea Rednic la TV Telekom Sport. 

Vin doi jucători

„Eu știu ce vreau. Am discutat deja cu mai mulți jucători. Săptămâna asta vom mai semna, în afară de Ziggy Gordon, cu un jucător foarte bun din România. Vom aduce exact jucătorii de care avem nevoie. Românul va fi liber de contract. Ce, noi avem bani de transferuri?!”, a adăugat Rednic.

  • Jucătorul despre care vorbește antrenorul „câinilor” ar putea fi Adrian Ropotan, ex-dinamovist care a retrogradat azi cu Concordia Chiajna și care va deveni liber de contract la finalul play-out-ului.

„Ca joc, clar Viitorul mi-a plăcut cel mai mult sezonul ăsta. Bine, acolo nu e nici presiunea atât de mare. Gică știe foarte bine să gestioneze lotul. Dacă vor câștiga și Cupa, clar vor fi cei mai buni din acest sezon”
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ieșenii s-au salvat matematic! Dinamoviștii pot fi egalați de formația lui Edi Iordănescu + Cum arată ACUM clasamentul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
2036290743290484
Ion Marin  •  23 Mai 2019, 14:28

Spiritul lui Dinamo , a fost cladit cu multa , multa munca , cu sacrificii si cu multe eforturi, asa ca dragi dinamovisti , de la aia celebrii care ati facut cariera acolo si pana la cel mai mic suporter, strangeti randurile , aveti grija de el, asa cum au facut o inaintasii vostri , nu l lasati sa moara!Si lor le fost greu , dar nu au last steagul jos, s au sacrificat pentru ca acest club sa fie deocamdata clubul mileniului III , ne au adus satisfactii si multa glorie.

montgomerry
montgomerry  •  23 Mai 2019, 11:35

Dinamo Campioană la handbal pentru a patra oară consecutiv. Deci 4 la rând, nu 2.

2036290743290484
Ion Marin  •  23 Mai 2019, 09:54

Aseara , meci de doi lei , cu jucatori de doi bani, cu care nu poti face performanta, care in loc sa joace inainte, joaca mingea inapoi,.Cred ca daca Halagian era antrenorul echipei , pe jumatate din echipa ii lua la bataie.Un jos mosesc , static , care nu numai te enerva te si adormea.Cum sa vina suporterii , la meci , ce sa faca , ce sa vada , sa doarma la Stadionul Dinamo , MAI BINE NU DORM ACASA.Un Filip idiot , un altul la fel si tot la fel, ce sa faci cu oamenii astia fara creier, unde poti ajunge cu ei , decat sa te bati la retrogradare?I-am spus si "marelui " antrenor Bratu anul trecut cand era pe cai mari si nu m a ascultat.Noroc cu David , ca a invatat sa conduca si l a impus pe Rednic, ca altfel anul asta eram in B.CAND A DEVENIT CONDUCATOR DAVID A PLECAT.Dinamo , ca si toata societatea romaneasca are nevoie de o restructurare prin aducerea la nivel de conducere la toate nivelele, a profesionistilor a competentilor , nu a boschetarilor.Atentie Mircea Rednic ,ca si Cornel Dinu , tu si multi altii ati cladit spiritul lui Dinamo, si voi si altii ca, Tiriac ,Lucescu , etc.aveti obligatii morale fata de acest club , strangeti randurile si nu l lasati sa moara!La anul daca o sa jucati asa pe 23 August , va fi SINISTRU.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează