FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 0-0

DINAMO - POLI IAȘI 0-0 // Dan Nistor s-a luat de fani: „Văd că sunt mai mulți pe Facebook”

Dan Nistor
Dan Nistor

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 08:48

Dinamo și Poli Iași au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci din etapa a 12-a din play-out-ul Ligii 1.

După meci, Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, a avut un mesaj către fanii „câinilor”, care vin în număr tot mai mic pe stadion.

Am început să ne obişnuim. Spectatorii văd că sunt mai mulţi pe reţelele sociale decât în tribună. Asta e viaţa, trebuie să mergem mai departe. Mai avem foarte mult de muncă! Trebuie să lăsăm capul jos și să muncim mai mult pentru că nu suntem unde trebuie”, a declarat mijlocașul. 

1.150de spectatori au fost pe „Ștefan cel Mare” la meciul Dinamo  - Poli Iași

Dan Nistor a vorbit și despre posibilul transfer al lui Mihai Răduț, mijlocașul de 29 care și-a reziliat contractul cu Lech Poznan.

„Eu l-am sfătuit deja și el ştie ce are de făcut. A vorbit şi domul Mircea Rednic cu el şi sperăm să ia o hotărâre zilele acestea. Ar fi o revedere frumoasă. E un fost coleg cu care m-am înţeles bine. Am jucat foarte bine împreună, chiar am realizat lucruri minunate împreună şi sper să vină aici”, a adăugat căpitanul dinamovist.

Citește și:

Mircea Rednic anunță aducerea unui fotbalist român: „Ce, noi avem bani de transferuri?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1587743664836447
Ionita Mihai  •  24 Mai 2019, 16:27

Nu sunt foarte de acord cu vasi86le, nu e vina jucatorilor de azi ca s-a ajuns aici. Vina o au numai conducatorii care s-au tot perindat pe la clubul asta, management prost, bani furati, s.a.m.d

vasy86le
vasy86le  •  23 Mai 2019, 17:54

Bai Danutule, 12 ani fara titlu, oare nu am rabdat destul? Cum va puteti plange de fani cand voi, chiar si daca ati fost penibili, ati avut parte de suporteri oricand. Ati uitat oare ce au facut fanii pt voi? ati uitat de coregrafiile(scenografiile) care au uimit lumea, de Doar Dinamo Bucuresti? De ce credeti ma ca mai aveti fani? pentru ca suntem fani de rezultat sau pentru ca iubim Dinamo si suntem alaturi de Dinamo si la bine si la rau? Ar trebui sa plecati capul si sa va cereti scuze, ati dus Dinamo jos de tot, ati patat istoria acestui club, ziceti mersi ca aveti asa fani pentru ca, sincer, nu ne meritati..

2036290743290484
Ion Marin  •  23 Mai 2019, 14:25

Spiritul lui Dinamo , a fost cladit cu multa , multa munca , cu sacrificii si cu multe eforturi, asa ca dragi dinamovisti , de la aia celebrii care ati facut cariera acolo si pana la cel mai mic suporter, strangeti randurile , aveti grija de el, asa cum au facut o inaintasii vostri , nu l lasati sa moara!Si lor le fost greu , dar nu au last steagul jos, s au sacrificat pentru ca acest club sa fie deocamdata clubul mileniului III , ne au adus satisfactii si multa glorie.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează