INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sarri amenință Chelsea înaintea finalei Europa League: „Dacă e așa, atunci mai bine îmi dau demisia acum”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2019 11:45

Maurizio Sarri nu e mulțumit că viitorul său la Chelsea depinde de meciul din 29 mai din finala Europa League cu Arsenal. Tehnicianul ar putea fi noul antrenor al lui Juventus.

Nu a trecut nici măcar un an și managerul italian se pregătește de debarcare. Managerul ar putea fi dat afară de Chelsea dacă pierde finala Europa League cu Arsenal, pe 29 mai, și încheie sezonul fără niciun trofeu.

Aflând că soarta sa depinde de un singur meci, italianul în vârstă de 60 de ani a ripostat. „Nu poți munci zece luni și apoi joci pentru totul sau nimic în 90 de minute. Dacă e așa, mai bine îmi dau demisia acum”, declară Sarri. „Nu se procedează astfel. Ori ești fericit cu ce fac aici, ori nu ești”.

Directorul sportiv al lui Juve a venit după el

Conform Daily Mail, jucătorii albaștri nu se bucură să lucreze cu el: „Au îndoieli asupra tacticii sale, iar antrenamentele li se par monotone".
Sarri spune că "eu nu pot decât să muncesc. Încerc să îmbunătățesc echipa și jocul ei pentru a câștiga mai multe meciuri. Nu știu ce pot face mai mult”.

Peninsularul are o ofertă extrem de atrăgătoare de la Juventus. Fabio Paratici, directorul sportiv bianconero, e la Londra. Vrea să știe clar opinia antrenorului.

„Am contract pe doi ani aici și nu am momentan niciun contact cu alte cluburi. Trebuie să discut cu Chelsea înainte, vreau să știu dacă șefii sunt mulțumiți sau nu”

„În ultimii doi ani, Manchester City a câștigat totul în Anglia și are un stil de joc similar cu al nostru. Așa că fotbalul meu se poate juca în Anglia” Maurizio Sarri, antrenor Chelsea

 Citește și:

EURO 2019 // Conflict Franța U21 înainte de EURO 2019: selecționerul și-a exclus căpitanul și cel mai bun jucător de la Euro pentru că nu l-a ascultat!

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  23 Mai 2019, 13:11

Unde a vazut Sarri ca Chelsea si City au un stil de joc asemanator? City joaca cu totul al fotbal, o sa castige campionatul an de an cat o sa fie Guardiola pentru ca au cel mai bun lot cu titulari & rezerve...dar UCL nu o sa castige niciodata cu Guardiola pe banca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează