SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Simona Halep și Irina Begu se pot înfrunta în „sferturile” de la Roland Garros! Scenariu de vis pentru România

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 21:35

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneza Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-3 și s-a calificat în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros. Campioana en-titre de la Paris o poate întâlni pe Irina Begu (28 de ani, 116 WTA) în sferturile de finală.

  • Pentru a avea un sfert de finală sută la sută românesc, cele două „tricolore” rămase în competiția de simplu de la Paris au nevoie de câte două victorii.

În turul trei, Simona Halep o va înfrunta pe câștigătoarea meciului dintre sârboaica Aleksandra Krunic (76 WTA) și ucraineanca Lesia Tsurenko (27 WTA).

Nici adversara din optimile de finală nu este una de speriat pentru campioana en-titre de la Roland Garros. Acolo ar putea juca împotriva campioanei olimpice Monica Puig (59 WTA) sau a polonezei Iga Swiatek (104 WTA).

Begu, două meciuri accesibile

Irina Begu o va înfrunta în șaisprezecimile de finală pe americanca Amanda Anisimova (51 WTA). Tânăra de 17 ani pornește ca favorită în fața româncei, cu o cotă situată în jurul valorii de 1,50. Experiența superioară a lui Begu poate fi însă hotărâtoare.

Mai departe, în optimile de finală, Irina Begu ar juca împotriva câștigătoarei dintre rusoaica Ekaterina Alexandrova (58 WTA) și spanioloaica de origine moldovenească, Aliona Bolsova Zadoinov (137 WTA).

O calificare în optimile de finală ar duce-o pe Irina Begu printre primele 100 de jucătoare ale lumii.

VEZI ȘI: 

Halep, drum liber până în semifinale! Cele mai bune trei jucătoare de pe „sfertul” ei de tablou au fost eliminate de la Roland Garros

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1240055756008655
Dan Popescu  •  31 Mai 2019, 10:54

Halep nu trece de turul III , e prea obosita.

jimmy_jones
jimmy_jones  •  30 Mai 2019, 22:52

Ele debia s-au chinuit sa-si castige turu 2. Mai usor cu titlurile astea visatoare. Si chair no o vad pe Begu sa treaca de Anisimova.

merace
merace  •  30 Mai 2019, 22:05

Ar fi minunat sa se intample, dar sa mai vedem...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează