SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

IRINA BEGU - AMANDA ANISIMOVA // Begu părăsește Roland Garros după o înfrângere la limită cu puștoaica de 17 ani Anisimova

Irina Begu la Roland Garros // FOTO: Guliver/Getty Images
Irina Begu la Roland Garros // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 19:23

Irina Begu (28 de ani, 116 WTA) a pierdut la limită duelul cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova (51 WTA), în turul III de la Roland Garros. Anisimova s-a impus după două seturi extrem de echilibrate, scor 7-6 (6), 6-4, după o oră și 41 de minute de joc.

Partida a început abrupt, iar Anisimova, puștoaica de 17 ani lăudată inclusiv de Virginia Ruzici în trecut, s-a distanțat rapid la 3-0. Irina a continuat însă lupta și a reușit să egaleze la cinci, după ce a salvat inclusiv o minge de meci a adversarei sale. Soarta manșei s-a decs în prelungiri. 

Românca a pierdut primul set după un tie-break cu o desfășurare dramatică! Begu a condus cu 6-4, însă a irosit ambele mingi de set, una dintre acestea venind chiar pe propria servă. Din păcate, Irina a fost trădată de serviciu și a comis o dublă greșeală la prima minge de set avută.

Setul secund a avut o desfășurare asemănătoare. Anisimova a condus cu 3-0, dar Begu a orchestrat o revenire fabuloasă, trecându-și în cont următoarele 4 game-uri. Românca n-a dus însă revenirea până la capăt, iar finalul i-a aparținut americancei, care s-a impus cu 6-4.

Pentru prezența în turul III la Paris, Irina Begu și-a asigurat 130 de puncte WTA și 143.000 de euro.

 Irina Begu - Amanda Anisimova 6-7 (6), 4-6

Vezi și: Cine e blonda de 17 ani care o înfruntă pe Begu în turul III de la Roland Garros: lăudată de Virginia Ruzici + campioană la US Open la junioare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
sakamoto
sakamoto  •  01 Iunie 2019, 22:03

Irina Begu a luptat cu mult curaj. Impotriva unei adversare cu muuuuuult mai buna. Este de apreciat curajul la oameni slabi. De pilda Mircea Badea, a luptat cu mult suflet, impotriva motociclistului chel. A fost invins dar ramine sa-l respectam, pt vitejia dinsului. Nu ar mira pe nimeni daca stiristul-excelent comentator-l-ar provoca pe motociclist, sa-i acorde revansa. Ar fi echivalent, precum Barbutz de la psd craiova, l-ar provoca la o lupta in ring, pe Moartea din Carpatzi. Viteji ROMANI! Demni urmasi ai daco-getzilor!Ciao!

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  01 Iunie 2019, 21:31

Begu nu e jucătoare de tenis este o femeie care se plimbă în toata lumea pentru distracție,face tenisul de rîs,joacă primul tur și gata se mută la alt turneu ,la fel și tot așa macar dacă nu ar mai fi televizată,poate se retrage și așa a ieșit din top 100.

mosvasile
mosvasile  •  01 Iunie 2019, 21:29

Momaie!A avut doua mingi de set si serviciul si...a facut dubla greseala!S-a *** pe ea!Parca ea avea 17 ani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează