FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexander Christovao, un nou caz Jeremy Bokila, la Dinamo! „Câinii” au renunțat la jucătorul adus degeaba

Alexander Christovao
Alexander Christovao

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 10:26

Dinamo s-a despărțit ieri de angolezul Alexander Christovao, atacantul pentru care Mircea Rednic a insistat în iarnă, forțându-l în play-out.

După Ziggy Gordon, clubul s-a dispensat și de serviciile lui Alexander Christovao, iar "epurările" vor continua.

Gazeta Sporturilor a informat despre updatarea listei pe care „Puriul” o făcuse încă de luna trecută, oficialii roș-albilor adăugând nume de jucători pentru care fostul antrenor s-a luptat să fie aduși în Ștefan cel Mare. 

Christovao a fost invizibil în sezonul de primăvară. A pierdut și o bună perioadă din antrenamente, concentrat pe a-și rezolva situația cu suspendarea-record cu care a venit din campionatul Poloniei, 10 etape, iar când a și putut să joace, nu a impresionat deloc.

Un nou caz de atacant care n-a marcat, după Jeremy Bokila. Angolezul cu pașaport olandez a evoluat în 9 partide în tricoul "câinilor", în doar trei fiind titular. 

Vârful de 26 de ani a fost forțat de Mircea Rednic, care spera să impresioneze în ediția 2019-2020, doar că „Puriul” a fost mazilit lunea trecută. Iar ieri a venit rândul lui Christovao.

Se pregătesc frații Reda și Nabil Jaadi, N'Diaye și Zenke. La Mandanda, Atmane, Kabashi și Mallo ar fi renunțat și Rednic.

Chiar dacă aceştia au semnat pe cel puțin un an și jumătate, în contractele lor există o clauză de reziliere, iar Dinamo se poate folosi de aceasta pentru a se despărţi de ei. 

1 meci a bifat Christovao ca integralist din cele 9 în tricoul "câinilor"

100 .000 € este cota atacantului pe transfermarkt

5 selecții a strâns Christovao pentru naționala Angolei, marcând și-un gol

Citește și:

Florin Prunea, dezamăgit de suporterii lui Dinamo: „Mi-au lăsat un gust amar, problemele nu se rezolvă dacă dai foc la hotelul lui Negoiță” + încredere totală în Eugen Neagoe!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  12 Iunie 2019, 13:30
Postat de demolarii pe 12 Iunie 2019, 11:29

Daca ne gandim ce contract a primit Bokila de la Mutu si Contra, Cristovao e o afacere buna....

Uiti doua "amanunte":1.-Contra il avea in minte pe jucatorul pe care l-a avut la Petrolul-echipa cu care a jucat in preliminariile UEL!.2.-La Dinamo l-au adus pentru ca Dinamo trebuia sa joace in preliminariile UCL!3.Chiar si asa invalid,era un jucator peste medie,dar ghinionul lui-si al lui Dinamo-ca a venit Miriuta-"antrenor"!De altfel, Miriuta a "reusit"sa-l compromita si pe Rivaldinho-tot pe "melodia"ca el ar fi un mare "antrenor",dar nu are cu cine sa-si puna in iarba "ideile"!

reteleanu
reteleanu  •  12 Iunie 2019, 11:38

pff, ce-l lauda rednic pe asta, de ziceai ca e vreun firmino. il impinsese pe italian in banda pentru el.

mozart
mozart  •  12 Iunie 2019, 11:31

Bun, am scăpat de Prostovao ! Hai (și) cu Papacioclu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close