SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Darren Cahill o caracterizează pe Simona Halep » „Acel «foc» specific românesc o ajută să lupte din greu”

FOTO: GettyImages // Simona Halep, la Roland Garros
FOTO: GettyImages // Simona Halep, la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 11:33

Darren Cahill (53 de ani) are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale eleve, Simona Halep (27 de ani, locul 8 WTA).

Antrenorul australian a colaborat din nou cu Simona Halep, dar de această dată doar pentru o zi, la Sports Festival Cluj (DETALII AICI).

La finalul acestui turneu demonstrativ Darren Cahill a lăudat-o pe sportiva noastră, despre care a spus că găsește motivație și reușește să lupte din greu datorită „focului specific românesc”, pe care îl are.

„Cred că este o campioană și are multe calități. Are rezistență, putere, viteză, capacitatea de a rezolva probleme. Are acel «foc» specific românesc și o ajută să se lupte din greu. Ca să fii o campioană ca ea, trebuie să ai multe calități”, a spus Darren Cahill.

VEZI ȘI:

Darren Cahill are încredere în Simona Halep: „Poate câștiga la Wimbledon, chiar dacă sezonul pe iarbă nu e pe placul ei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  16 Iunie 2019, 14:53

L-a găsit mai demult! E doar problema lor. Nu ne datorează nimic.

traian_v
traian_v  •  16 Iunie 2019, 14:08

Ne spune si unde are "focul"?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează