INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUTO-BILD.RO

GALERIE FOTO Messi l-a bătut la licitație pe Cristiano Ronaldo și a cumpărat cel mai scump Ferrari din lume!

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 10:57

O mașină de colecție marca Ferrari a fost vândută cu 32 de milioane de euro în cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris. Cumpărătorul ar putea fi cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

Conform cotidianului catalan Sport, societatea Proto Organization, al cărei proprietar, Alessandro Proto, a licitat pentru modelul Ferrari 335 Spider Scaglietti, din anul 1975, a confirmat faptul că Messi este cumpărătorul prețiosului “supercar” în valoare de 32 de milioane de euro.

2 +3 FOTO


Messi s-a duelat din nou cu Cristiano Ronaldo

Aceeași sursă precizează că portughezul Cristiano Ronaldo ar fi fost interesat de cel mai scump Ferrari din toate timpurile, dar argentinanul a câștigat.

TOTUL PE AUTO-BILD.RO!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
catalingoga
catalingoga  •  25 Iunie 2019, 12:35

1975? Cam scump. Cred ca e mai degraba din 1957.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează