FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași, la un pas de primele transferuri ale verii: Bradley Diallo și Juan Pablo Passaglia » Moldovenii îl vor și pe Sebastian Mailat de la CFR Cluj

Bradley Diallo +1   FOTO
Bradley Diallo

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 11:25

După instalarea lui Mihai Teja pe bancă, Poli Iași a început să lucreze la campania de transferuri.

Politehnica Iaşi a bătut palma cu doi jucători. Fundaşul francez Bradley Diallo, care a jucat sezonul trecut la Gaz Metan Mediaş, este aşteptat joi în Iaşi.

Format la Marseille, Diallo, care are 29 de ani, a mai fost legitimat la Oldham, White Star Bruxelles şi LA Galaxy.

350.000 €este cota lui Bradley Diallo, potrivit transfermarkt

Tot joi este aşteptat în Moldova mijlocaşul argentinian Juan Pablo Passaglia, de la Barracas. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a jucat până acum doar în ţara natală şi în Chile. Dacă vor trece testele medicale, cei doi vor pleca apoi în Turcia, unde Poli Iași se află în cantonament.

Urmează sebastian mailat?

Moldovenii vor să-l aducă și pe mijlocașul Sebastian Mailat de la CFR Cluj pentru a completa lotul foarte subțire.

sebastian mailat

Conducătorii Politehnicii Iaşi încearcă să-l liniştească pe antrenorul Mihai Teja, care a plecat în cantonamentul din Turcia extrem de nemulţumit de calitatea lotului.

Pe lângă tratativele pentru revenirea lui Andrei Cristea de la Craiova, moldovenii negociază cu CFR pentru achiziţionarea lui Sebastian Mailat. Jucătorul care a evoluat în acest an la Mediaş, sub formă de împrumut, nu intră nici acum în planurile clujenilor. Poli îşi doreşte achiziţionarea gratuită a lui Mailat, propunând cedarea unei cote de 50% către CFR la un eventual transfer ulterior. Moldovenii aşteaptă azi un răspuns de la echipa campioană. 

Despre posibila revenire a lui Cristea la Iași, președintele Adrian Ambrosie a declarat: „Cred că nu există vreo persoană care să nu-şi dorească revenirea lui Cristea acasă. Din păcate, condiţiile financiare actuale ale clubului nu mai permit să-i asigurăm salariul pe care îl avea înainte de a pleca la Craiova. I-am făcut o ofertă concretă, i-am dat asigurări că va rămâne vara viitoare în staff-ul clubului, aşteptăm răspunsul lui. Din câte știu, dacă se va înţelege cu Craiova în legătură cu rezilierea contractului, se va întoarce la Poli pentru a ne ajuta iarăşi să reconstruim o echipă”.

550.000 €este cota de piață a lui Sebastian Mailat 

18 jucători vs. 12 membri ai staff-ului

LOTUL PLECAT ÎN TURCIA

portari: Rusu, Cobrea, Târnovanu. 
fundași: Gallego, Frăsinescu, Panţâru, Negrea, I. Rusu. 
mijlocași: Chelaru, Teixeira, L. Rus, Loshaj, Danale, F. Cristea, Pipoş, Carlone, Armeanu.
atacant: S. Moldovan

STAFF-UL CELOR DE LA IAȘI

Mihai Teja („principal”), Costel Pană (secund), Benone Dohot (antrenor de portari), Marius Onofraş (team-manager), José Luis Tirado Schneider (preparator fizic), Ciprian Niţă (metodist), Eugen Moroşan (medic), Gheorghe Timofte (fizioterapeut), Marius Mereu (maseur), Nicolae Michilin (maseur), Gheorghe Ungheanu (magaziner), Emi Isac (cameraman).

„Facem toate eforturile pentru ca lotul nostru să fie competitiv până la startul sezonului. Avem mai multe piste deschise, cred că vom aduce minimum patru jucători de valoare” Adrian Ambrosie, președinte Poli Iași

iasi
POLI IAȘI

Antrenor: Mihai Teja (nou)
Veniri: -
Plecări: Andrei Sin (Dinamo), Kamer Qaka (CSU Craiova), Florin Gardoș (împrumut încheiat, CSU Craiova), Andrei Burlacu (împrumut încheiat, CSU Craiova), Ionuț Cioinac (contract reziliat), Filipe Nascimento (împrumut încheiat, Levski Sofia), Laurențiu Rus, Mădălin Mihăescu, Gallego

Citește și:

Platini nu s-a prezentat luni la reunire și i-a anunțat pe ieșeni că nici nu mai vine! Dă cu piciorul la 7.000 €?!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează