INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

COPA AMERICA // FOTO Fotbalistul-golan! Încă un gest grosolan al lui Gonzalo Jara, la fix 4 ani după ce i-a băgat degetul în fund lui Cavani

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 11:33

Chilianul Gonzalo Jara (33 de ani) e unul dintre băieții răi ai fotbalului mondial. În meciul cu Uruguay de la Copa America, pierdut 0-1, a agresat un fan intrat pe teren.

Acest fundaș chilian iese din nou în evidență cu un gest grosolan la Copa América. Și tot la un meci cu Uruguayul.

Gonzalo Jara, 33 de ani, a provocat eliminarea lui Cavani la meciul direct din 2015. În „sferturile” turneului sud-american, l-a enervat permanent pe „Matador”. L-a pălmuit, i-a băgat degetul în fund și i-a șoptit la ureche: „Știu de ce ești nervos. Îți dai seama că taică-tu va putrezi în pușcărie în următorii 20 de ani!”. Se întâmpla la puțin timp după ce tatăl atacantului celest omorâse un motociclist într-un accident rutier. 

Furios, Cavani a reacționat și a primit al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. Nici Jara nu a scăpat atunci. Două partide de suspendare. Și acum riscă să fie trimis în tribună.

La  ultimul meci din grupa C, pierdut de chilieni (0-1, gol Cavani), Jara a bruscat un fan uruguayan care pătrunsese pe teren. L-a lovit cu piciorul. Arbitrul brazilian Claus nici nu l-a avertizat, VAR nu a intervenit, dar poate fi suspendat. Potrivit regulamentului CONMEBOL, ar fi out cel puțin două meciuri pentru gestul său. FIFA cere minimum un joc în asemenea cazuri. Oricum, ar pierde "sfertul" contra Columbiei, de vineri. 

Citește și:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Selecționerul nemților, decizie UNICĂ înaintea semifinalei de la Euro » Nici Alexandru Tudor nu s-ar fi gândit la asta :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  26 Iunie 2019, 13:12

UN MITOCAN GRETOS!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează