INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

GALERIE FOTO Pamela Anderson și Adil Rami, scandal monstru: „M-a păcălit și m-a trădat. Trăia o viață dublă!”

FOTO: Guliver/GettyImages +16   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 11:50

Povestea de iubire dintre Pamela Anderson (51 de ani) și Adil Rami (33 de ani) s-a terminat cu scandal. Fosta vedetă din serialul Baywatch s-a plâns că a fost înșelată și lovită de fundașul lui Marseille.

„M-a păcălit și m-a trădat, în ultimii doi ani am trăit o mare minciună. Sunt devastată după ce am aflat că el trăia o viață dublă”, s-a plâns pe Instagram actrița americană în vârstă de 51 de ani.

„Cum putea controla inima și mintea a două femei simultan? Glumea despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente aproape de soțiile lor. Îi numea monștri. Dar el e cel mai mare monstru!”.

+17 FOTO

Anderson îl acuză pe fundașul lui Marseille (33 de ani) că a agresat-o și a amenințat-o. De teama lui, și-a luat un bodyguard. 

Vezi și:

FOTO Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, surprinși în ipostaze intime pe iaht

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close