FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

VIDEO Eugen Neagoe l-a prezentat pe Gabriel Moura jucătorilor + Dinamo e în baza unde s-a pregătit Liverpool înaintea finalei CL

Foto: Cristi Preda +8   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 12:21

Dinamoviștii se antrenează în Marbella Football Center, pe unul dintre terenurile unde Liverpool a pregătit finala Champions League de anul acesta, călcând pe urmele crampoanelor lui Mo Salah și Van Dijk. Elevii lui Neagoe asudă zilnic fără milă „până sar balamalele”, aceasta fiind deviza noului antrenor de la Dinamo.

 

Chiar și astăzi a programat o ședință de pregătire înainte de prânz, cu toate că diseară, de la ora 20:00 (ora României) este primul amical estival al câinilor. Adversară va fi campioana Irlandei de Nord, Lingfiung.

A fost un antrenament fizic intens într-o bază de pregătire ce a găzduit mai multe superputeri ale Europei, una dintre ultimele fiind Borussia Dortmund. Tot aici au disputat jocuri de pregătire diverse formații de pe continent, iar din România au mai fost Dinamo, FCSB și CFR Cluj.

Înainte de antrenament, Neagoe le-a ținut un speech jucătorilor în care le-a făcut cunoștință și cu fundașul dreapta Gabriel Moura (31 de ani). „Pe el îl cunoașteți deja, nu trebuie să vă spun eu prea multe. Chiar dacă nu e român, a jucat în ultimul sezon în Liga 1 și-l știți”.

Totodată, antrenorul le-a transmis elevilor săi că în zilele următoare vor mai veni alți doi-trei jucători noi.

lucas vazquez se pregătește în marbella

În aceste zile, aflat în vacanță, s-a pregătit separat și atacantul Lucas Vazquez (27 de ani) de la Real Madrid pe un teren alăturat celui pe care se antrena Dinamo. A făcut câteva ture de teren și apoi a mers la sala de fitness.

 

Citește și:

OFICIAL Dinamo, non-stop! Gabriel Moura și Slavko Perovic, două transferuri confirmate la miezul nopții

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  27 Iunie 2019, 14:53
Postat de dvd1 pe 26 Iunie 2019, 15:25

B-ul

Cvadrupla!

1745flo
1745flo  •  27 Iunie 2019, 14:47
Postat de cornelconasu pe 26 Iunie 2019, 22:23

Anul trecut 10 articole pe zi și sute de imagini erau despre ..” ce hotel, ce teren, ce recuperare, ce panoramă, ce condiții intergalactice...” au cei de la echipa de la marginea Bucureștiului ! Acum când joacă cu Săcele și cu Tractorul și stau într-unul din hotelurile ”vopsite” ale lui Copos nu mai scrie nimeni ! De ce ? Păi cum să scrie ei că Dinamo face cantonament de 7 stele unde a făcut Liverpool, iar stânica stă la rând la sală să iasă cocalarii și apoi mănâncă la cabană ? Păi îi dezmoștenește Gigel !!!

Anul asta ziaristilor fcsb-isti le este si lor rusine de rusinea ciobanului cu cantonamentul luxos de langa stână! Si-au inghitit si vorbele!

106739287242862
Victor Kandalakis  •  27 Iunie 2019, 07:29
Postat de risc_mix pe 26 Iunie 2019, 18:38

Bun ziar fratioare. Ne-a dat o poză cu ăla care se scarpină-n c..r.

Dupa o asa pregatire, ar trebuii sa le dea deja medaliile de campioni... altfel risca sa joace iar in off...... off dinamo!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează