FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA

EXCLUSIV Acuzat că e „sclavul lui Becali”, Eugen Neagoe a reacționat într-un dialog cu trimisul GSP în Marbella

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 12:51

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, se află zilele acestea în cantonament la Marbella cu formația roș-albă și a vorbit despre acuzele venite din partea suporterilor.

Tehnicianul „câinilor” le-a răspuns ultrașilor dinamoviști, care l-au contestat când a fost anunțat că-l va înlocui pe Rednic, numindu-l „sclavul lui Becali”.

„Eu nu am parti-prisuri. Am mai spus-o și o repet că n-am lucrat foarte mult cu jucătorii impresariați de Ioan Becali. Pot să am jucători la echipă ai unor impresari pe care fie nu îi cunosc, fie nu sunt în relații extraordinare cu ei. Pe mine mă interesează să fac treabă, nu o să stau să-mi fur căciula. Dacă vine Luana Rednic și-mi propune un jucător de valoare credeți că nu o să-l iau în calcul?

Până la urmă la Dinamo vor juca doar fotbaliștii care au valoare de Dinamo. Nu mă interesează cine-i impresariază sau cine-i aduce. Eu și cu Victor Pițurcă, știți foarte bine ce relații aveam cu el, s-a nimerit să-l iau pe fiul său la Pandurii, iar tatăl lui mi-a spus inițial să nu o fac, că se va interpreta”, a declarat Eugen Neagoe pentru GSP.ro.

dinamo
bursa transferurilor la DINAMO

Antrenor: Eugen Neagoe (nou)
Veniri: Cătălin Straton (Călărași), Alexandru Răuță (Voluntari), Robert Moldoveanu (revenire împrumut, Petrolul), Florin Bejan (Astra), Andrei Sin (Poli Iași), Slavko Perovic (liber de contract), Gabriel Moura (Sepsi)
Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, Charleroi)

Citește și:

EXCLUSIV Suporterii lui Dinamo l-au agresat pe directorul general, Bogdan Bălănescu, în fața casei: „Ești sclavul clanului Becali!”

DINAMO // Ionuț Negoiță a anunțat unicul obiectiv al sezonului: „Am luat o decizie foarte importantă” » S-a luat de suporteri: „Ori suntem bărbați, ori suntem găinari!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
englezu
englezu  •  27 Iunie 2019, 07:41

Cu acest lot, anul acesta Dinamo va retrogradă sigur ! Păcat.

observator979
observator979  •  26 Iunie 2019, 20:15

"S_c_l_a_v_i" la Gigi sunt doar oamenii pe care ii poate vinde. Daca nu vinde si antrenori, ei sunt doar angajati cu luna, adica pana vine luna cand ii da afara! :D

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  26 Iunie 2019, 16:46

Sunt dinamovist si. am incredere in Neagoie,cel putin pina acum s-a dovedit a fi om serios.Echipele pe care le-a antrenat chiar daca nu au avut un lot valoros ,sub bagheta lui au jucat un fotbal bun.Sper ca si la Dinamo sa se intample asta .Mult succes Neagoie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close