FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mircea Rednic a prins un jucător de la Dinamo în lift cu o femeie: „Era peste mine, ce era să fac?!” :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 14:32

Bogdan Gavrilă (27 de ani), liber de contract în acest moment, a povestit la GSP Live un episod incredibil din perioada în care juca la Dinamo (2014-2016).

 

Mircea Rednic m-a prins în lift cu o femeie. Aveam liber după un meci la Timișoara. Dimineață, când am plecat spre aeroport ca să ne întoarcem în București, m-a prins în lift cu o femeie.

Eu eram în lift, voiam să cobor, a venit și ea în lift și în loc să coborâm am urcat și acolo era dumnealui. Era pe mine, nu aveam cum să mă fac că nu o cunosc. Am ajuns în holul hotelului, colegii mei toți râdeau. Eu ce era să mai zic? Toți erau pe burtă și râdeau”, a declarat Bogdan Gavrilă la GSP Live.

bogdan gavrila rednic
Bogdan Gavrilă și Mircea Rednic

40 de meciuri în Liga 1 a jucat Gavrilă pentru Dinamo, reușind și 4 goluri

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Spionaj în hotel! De ce a fost scos din lot un jucător dinamovist înaintea derby-ului cu FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează