INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Sergio Ramos, amendat cu 250.000 de euro » Autoritățile spaniole au luat decizia în unanimitate, iar motivul e unul surprinzător!

Serios Ramos și Pilar Rubio FOTO: Guliver/GettyImages
Serios Ramos și Pilar Rubio FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 18:53

Sergio Ramos (33 de ani) a fost amendat cu 250.000 de euro de autoritățile spaniole. 

Autoritățile din Alcobendas, oraș din apropierea capitalei Madrid, au aprobat astăzi în unanimitate amenda-record pentru Sergio Ramos. Fundașul lui Real Madrid e pedepsit pentru tăierea a peste 50 de copaci rari, specii protejate din cartierul La Moraleja.

Compania condusă de Ramos a fost amendată cu 250.000 de dolari și e obligată să planteze de trei ori numărul copacilor tăiați. Arborii se aflau pe un teren cumpărat în urmă cu doi ani de căpitanul naționalei Spaniei. Sergio Ramos și soția sa, Pilar Rubio, și-au stabilt acolo reședința și au luat hotărârea neinspirată de a remodela peisajul.

Vezi și:

Neymar crede că Sergio Ramos e cel mai bun adversar pe care l-a avut! Brazilianul îl vede pe Vinicius Jr. favorit la Balonul de Aur în viitor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  20 Iulie 2019, 06:33

Ce putea sa faca un cocalar?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează