FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - GAZ METAN 0-2

HERMANNSTADT - GAZ METAN 0-2 // Costel Enache, ieșire fără precedent: „Poate mă vedeți agresiv, dar am fost adus la extrem! Parcă sunt din altă clasă socială”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 20:14

Hermannstadt a pierdut cu 2-0 partida considerată pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, dar jucată la Târgu Mureș. Costel Enache, antrenorul gazdelor, recunoscut pentru echilibrul de care dă dovadă după meciuri, a avut o ieșire total necaracteristică.

Arbitrul Sebastian Colțescu a fost acuzat de Enache, printre altele, de superioritatea pe care o arată în momentul în care discută cu oficialii echipelor.

Dacă îmi amintesc, la un meci al Viitorului din sezonul trecut domnul Colțescu a dat 8 galbene la 12 faulturi. Mă așteptam la un astfel de meci. Cât timp nu a intervenit în joc, am fost mulțumit de echipa mea. Până la intervenția dânsului, lucrurile au stat bine. S-a dezechilibrat jocul și cu multe lucruri interpretate hazardat, nu aveam ce face. Au existat și greșeli făcute de noi, dar majoritatea au fost provocate.

M-am consultat cu oamenii de fotbal care urmăresc meciurile mele și m-au susținut. Mi-au dat dreptate.

Primul cartonaș roșu, corect acordat, a venit în urma unui henț făcut de Vali Crețu. Nu spun că trebuia al doilea galben, dar altfel ar fi decurs jocul. Apoi a urmat un 11 metri după o simulare. E greu să ținem ritmul. Cu un adversar bun, cum e cel de astăzi, e greu să faci față”, a declarat Costel Enache pentru Look Sport. 

Vezi AICI erorile de arbitraj din Hermannstadt - Gaz Metan 

Enache: „Vrem transparență!”

„Acceptăm regulile. Asta e realitatea. Am fost un susținător al regulii U21, dar aș vrea să vedem lucrurile logic. Să lucrăm la infrastructură, la bază. Astăzi au fost 26 de grade Celsius după ce s-a terminat meciul. Arbitrul ne-a zis că sunt 18 grade și că nu avem nevoie de pauză de hidratare. Venim la meci și nu avem voie să facem nimic. Nu știu de ce suntem așa închistați.

Pe mine când mă vedeți în tribună, o să știți clar că am fost amendat și suspendat. Poate sunt agresiv acum, dar am fost adus la extreme. Vreau să văd că sunt recunoscute greșelile. Simt că e o adversitate între noi și arbitri. Parcă vin mereu și ne arată cartonașe, ne arată degetele, ne tratează cu superioritate”, a adăugat Enache.

„Când ne salutăm cu arbitrii, parcă suntem două clase sociale total diferite, cu ei în planul de sus”
Costel Enache

VEZI ȘI:

VIDEO Dan Petrescu a mitraliat pe toată lumea, într-o conferință-manifest: „Mă pufnește râsul. N-am făcut nimic bun în ultimii ani. Adversarul e mort, slab și blat când câștigăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează