FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CRAIOVA

Dinamo are un atu înaintea duelului cu Craiova: „juveții” vin cu trenul! :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 20:50

Dinamo și CS Universitatea Craiova se întâlnesc duminică într-un meci din etapa a doua din Liga 1, de la ora 21:00. „Câinii” par să aibă un avantaj, cel puțin dacă ne uităm la statistică :).

Oltenii nu se învață minte! Sau vor să schimbe „tradiția”. Vin la București tot cu trenul, chiar dacă în precedentele trei deplasări în Capitală au pierdut de fiecare dată când au venit cu acest mijloc de transport. Și de fiecare dată au încasat câte 3 goluri, în duelurile cu Dinamo și cu FCSB.

Dar „juveții” vor să evite traficul din zona Balș și din zona limitrofă a Capitalei. Papi zice că la el nu țin superstițiile: „Important este să mergem în condiții bune, iar aceasta e cea mai bună variantă. Nu văd ce legătură este între ce se întâmplă pe teren cu trenul.


Așa, statistica ne poate favoriza, fiindcă am câștigat ultima dată pe terenul lui Dinamo când jucam și eu. Dar nu depinde de asta”.

Se întâmpla în urmă cu aproape 25 de ani, victorie a oltenilor cu 1-0, gol „Jerry” Gane.

Vezi și:

EXCLUSIV Dan Nistor, reacție de lider după umilința cu Viitorul: i-a luat tare pe coechipieri + ce dialog a purtat cu suporterii: „Au venit în groapa cu lei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
fara_pista
fara_pista  •  20 Iulie 2019, 10:19

Măi, voi căutați nod în papură...

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Iulie 2019, 07:41

Analiza de jurnalist GSP! Mai baieti, voi ce invatati la facultatea de jurnalism? Sau e totul atat de facultativ ca pana si gandirea devine astfel? Habar nu am cum se va termina aceasta intalnire dar sa vii cu singurul argument... trenul, iertati-ma dar te crucesti. Bine ca nu ati invocat oile lui Becali.

deny74
deny74  •  20 Iulie 2019, 06:55
Postat de dvd1 pe 20 Iulie 2019, 01:01

nici un avantaj pt Dinamo. B-ul

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează