FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - VIITORUL 0-1

CHINDIA - VIITORUL 0-1 // Gică Hagi, nemulțumit de echipa sa: „Am avut noroc” » Gabi Iancu, singurul apreciat

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 23:02

Gică Hagi s-a arătat extrem de nemulțumit de jocul Viitorului din victoria de pe terenul Chindiei Târgoviște, scor 1-0 (Eric 54), partidă disputată pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

„Sunt fericit pentru puncte. Cred că Dumnezeu ne-a dat aceste puncte. Am avut puține ocazii, ritmul jocului a fost greoi. Am avut probleme în apărare. Cred că și Chindia putea câștiga meciul. Noi am avut noroc cu execuția foarte bună a lui Eric. Dar putea face mai mult. Nu sunt mulțumit de jocul echipei. 

Chindia a făcut un meci foarte bun. Vom analiza. Sunt sigur că am greșit din punct de vedere al atitudinii. Cei care au venit mai au până vor avea ritm.

Singurul de care sunt mulțumit e Gabi Iancu. I-am spus că va intra pe teren doar dacă va fi nevoie de el și a fost. A intrat foarte bine în joc”, a declarat Hagi la Look Sport.

„Jucăm un fotbal bun, facem lucrurile bine. Azi am avut vreo 5-6 jucători sub 21 de ani. Dacă o zic eu spuneți că mă laud”
Gică Hagi

Citește și:

Moldovan, după primului eșec în Liga 1: „Nu vreau să supăr pe nimeni, dar Viitorul e cea mai bună”

 

Citește AICI cronica meciului dintre Chindia și Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  20 Iulie 2019, 11:53

Chindia a jucat bine,nu merita sa piarda.

fara_pista
fara_pista  •  20 Iulie 2019, 09:55
Postat de Alexandru Chis pe 20 Iulie 2019, 08:39

N-are nimic, Gica! Te vei revansa in Europa League cand o sa incasezi de la trei goluri in plus! Cu un joc precum cel practicat de echipa ta in meciul cu "saracutii" de la Targoviste, Viitorul isi va asigura un deficit de vreo 3-4 goluri. Nu dispera!

Dar ce te faci, Sandule, dacă o să fie un joc precum cel practicat de echipa lui în meciul cu sărăcuții (fără ghilimele) de la FC D 1948 SA? Nu dispera!

adytza74
adytza74  •  20 Iulie 2019, 09:51

Echipa din Targoviste nu e legata de Gica Popescu ? Deci nu trebuia bataie a la Dinamo ,doar un antrenament.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează