FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu îl așteaptă pe Eugen Neagoe la CFR Cluj: „Mi-aș dori mult să îl ajutăm” » Antrenorul lui Dinamo își reziliază contractul zilele viitoare

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 21:19

Dan Petrescu (51 de ani) a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Maccabi Tel-Aviv din turul II preliminar al Ligii Campionilor, printre altele, și despre incidentul cu Eugen Neagoe (51 de ani).

CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv se joacă miercuri, de la ora 21:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro AICI

Antrenorul campioanei a mărturisit că îl așteaptă pe Neagoe alături de el la CFR Cluj, unde îi propune o funcție de scouter sau consilier, așa cum a anunțat GSP azi.

„Ştiu că nu este bine pentru un antrenor să se consume atât de rău, dar toţi facem asta. Nu ai cum să nu te consumi, e presiunea mare! M-am interesat de starea lui, atunci când va fi 100% o să-l sun să vorbesc direct cu el. Sper să fie sănătos şi să antreneze, pentru că asta îşi doreşte. Guardiola a zis bine: indiferent că antrenezi campioana Angliei sau că antrenezi o echipă din liga a treia, atunci când începe meciul toată presiunea e pe antrenor.

Dacă se poate să vină la CFR Cluj, atunci ar fi foarte bine. Mi-aş dori mult să-l ajutăm. Deocamdată, el este la Dinamo. Când va fi liber, eu cred că i s-ar potrivi ceva mai lejer la început, să nu se arunce direct. Scouter, consilier, ca să nu fie presiune pe el”, a spus Dan Petrescu.

Eugen Neagoe ar putea fi externat mâine, iar până la finalul săptămânii își va rezilia contractul cu Dinamo.

VEZI ȘI:

Dan Petrescu, supărat înaintea turului II preliminar din Liga Campionilor: „Pentru români eu sunt prost! Cred că s-a uitat cine este campioana ultimelor două ediții”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
qwerty007
qwerty007  •  26 Iulie 2019, 03:56
Postat de fairplayromania pe 24 Iulie 2019, 00:36

Felicitări Dane, jos pălăria !!!

Dhaa,sa pui pe cineva intr-un post de care nu are habar se numeste nepotism !! Sper sa plece toata gasca Petrescu,ca rezultate aveau poate chiar mai bune cu cineva din curtea casei !!

fairplayromania
fairplayromania  •  24 Iulie 2019, 00:36

Felicitări Dane, jos pălăria !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează