FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea a răspuns la o întrebare-șoc: „Li s-au făcut injecții jucătorilor lui Dinamo înainte de meciuri?” » „Ai o informație corectă!”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 22:19

Florin Prunea, 50 de ani, președintele lui Dinamo, a vorbit despre problemele de la Dinamo și despre doctorul Liviu Bătineanu.

Întrebat de jurnalistul Decebal Rădulescu dacă jucătorilor de la Dinamo li s-au făcut injecții pentru a nu li se face rău pe teren, Florin Prunea a răspuns evaziv. Era vorba despre ascunderea unor probleme medicale.

„În mandatul meu nu s-a întâmplat asta. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înaintea mea. Știu la ce te referi. Ai tu o informație. E corectă”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

„Pe Bătineanu îl dădeam oricum afară”

Florin Prunea a vorbit și despre plecarea medicului Liviu Bătineanu:„El nu și-a dat demisia. Nu am primit nimic. Dar oricum îl dădeam noi afară. Să nu ne apucăm să vorbim acum”. Dinamo și-a luat azi medic din PCH! Detalii AICI despre înlocuitorul lui Liviu Bătineanu.

Citește și:

EXCLUSIV Răsturnare de situație la Dinamo! Viorel Moldovan a ajuns la un acord cu roș-albii » Conducerea Chindiei a explodat: ce reproșuri i-a făcut antrenorului + Reacția lui Prunea

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
488968171251440
Vlad Preda  •  24 Iulie 2019, 10:27

Prunea face circul asta ca să acopere faptul ca nu s-a făcut nimic de când au venit el cu Neagoe și ca să se vadă mai puțin faptul ca Dinamo pierde meciuri în stil de județeană. E o tehnica și asta, însă Mie mi-ar fi rușine în locul lui sa ies pe strada, dar el nu, se mai și războiește în presa și e tare în gură. Sa demonstreze prin rezultate. Numa scandal și gălăgie de când a venit el la Dinamo. Vorba putina, munca multa, luați exemplu de la Hagi. Stam sa facem *** la TV și ziar și echipa e vai mama ei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  24 Iulie 2019, 07:38

Din păcate Dinamo se distruge din interior...

andrei.f
andrei.f  •  24 Iulie 2019, 05:49

Bombonici, bombonici. Dupa CE e pe ultimul loc, pierde acasa, LA dinam0 se consuma si bombonici !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează