FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre critică dur haosul de la Dinamo: „Nepriceperea la fotbal te aduce într-o situaţie ca asta”

Florentin Petre, jucător la Dinamo
Florentin Petre, jucător la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 22:22

Florentin Petre (43 de ani), fost fotbalist la Dinamo, a vorbit despre situația din cadrul clubului său de suflet și i-a criticat dur pe cei din conducere.

„Este dureros ce se întâmplă la clubul pe care îl iubesc foarte mult. Mai ales în ultima perioadă situaţia e foarte tensionată şi, din punctul meu de vedere, nu trebuia se întâmpla asta. Drept dovadă că nepriceperea la fotbal te aduce într-o situaţie ca asta. Fotbalul fără fotbalişti nu se face. Fotbalul fără oameni nu ai cum să îl practici.

Uitaţi-vă la toate cluburile din lumea asta, toate au numai foşti fotbalişti. Antrenori, conducători. Măcar dacă nu e preşedinte de club, ia-l lângă tine să ţi spună cum se loveşte mingea, cum se joacă. E un haos, mai pe româneşte. Păcat că se întâmplă lucrurile astea”, a spus Florentin Petre, la TV Telekom Sport.

Sfat pentru a stinge conflictul cu fanii

În ceea ce privește tensiunile dintre fani și conducere, fostul internațional le transmite părților să se așeze la masă și să ajungă la un numitor comun.

Cel mai bine ar fi să se întâlnească, să facă o întâlnire cu fani, preşedinte, antrenor, cine o veni. Trebuia să existe o unitate, atât din partea administraţiei, cât şi a jucătorilor cu antrenorii şi a fanilor. Dinamo înseamnă istorie, Dinamo e un club unde nu ai cum să te joci. Că mai eşti nervos, că se întâmplă, că şi la noi mai intrau fanii peste noi în vestiar că suntem pe locul 2 sau pe locul 3. Vă daţi seama de ce se întâmplă acum, pentru contraperformanţa pe care ei au făcut-o în ultimii ani”, a spus Florentin Petre, ultima dată antrenor la Brăila, în Liga 2, echipă cu care a retrogradat în L3 la finalul sezonului trecut.

VEZI ȘI:

Ioan Andone se implică în conflictul de la Dinamo: „Ce om sănătos la cap ar veni să spună asta?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
risc_mix
risc_mix  •  24 Iulie 2019, 15:32

O fi și piticu ăsta vreun filozof, vreun Țuțea. Cică nepriceperea la fotbal duce la asemenea situații. Da ce e mă fotbalul ăsta de trebuie neapărat să te pricepi la el? E operație pe creier? Păi ia spune, mă floreo tu ești cunoscător dacă te-ai făcut de râs cam peste tot pe unde ai antrenat? Sau ăia din PCH care ,,știu” ce antrenori , ce jucători, ce conducători trebuie sunt cunoscători? Du-te bă d-aci , nu mai bate câmpii. Condiția esențială este liniștea , mediul prietenos, bă petrică. Dar nu știi tu d-astea că tu ești cunoscător de fotbal

cobra_z
cobra_z  •  24 Iulie 2019, 09:52

mai mult decat voit, prin ultima propozitie acest articol care se "vroia" serios, a luat forma unui pamflet...

mateiserban
mateiserban  •  24 Iulie 2019, 00:24

Ia uite unde era priceputul ;)))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close