INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Incredibil! Liverpool își poate pierde și al doilea portar » A fost accidentat de un fan!

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 17:08

Spaniolul Adrián, 32 de ani, a fost accidentat la gleznă de un fan care a intrat pe teren la Supercupă și a alunecat lângă el.

E ceva de neimaginat ce se întâmplă la Liverpool.

Săptămâna trecută, în primul meci din Premier League, la 4-1 cu Norwich, Alisson s-a accidentat la gambă și nu va juca în următoarele săptămâni. 

A intrat spaniolul Adrián, ex-West Ham, eroul Supercupei cu Chelsea. Totuși, nici el n-a scăpat! După ce a apărat penaltyul decisiv, s-a format o grămadă a bucuriei.  

În același timp, un fan al "cormoranilor" a pătruns pe teren și, urmărit de stewarzi, a alunecat și a intrat direct în acel grup care sărbătorea. Și victima a fost Adrián. L-a accidentat la gleznă. 

Incredibil! Liverpool își poate pierde și al doilea portar » A fost accidentat de un fan!

"Are glezna umflată, nu știu dacă va putea apăra în această etapă", a declarat managerul Klopp. Are două variante de rezervă pentru mâine, cu Southampton: Caoimhin Kelleher (20 de ani) și Andy Lonergan (35).

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează