INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - TOTTENHAM

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM // Guardiola înainte de derby: „E a doua cea mai bună echipă din Europa!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 12:01

Pep Guardiola, ovație pentru Tottenham înainte de meciul direct: „E a doua cea mai bună echipă din Europa!”

Manchester City și Tottenham se înfruntă azi, de la ora 19:30, în cel mai așteptat duel al rundei a doua din Premier League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Pep Guardiola (48 de ani), antrenorul lui Manchester City, a prefațat întâlnirea vorbind la superlativ despre formația din capitala Marii Britanii.

„Am spus de mai multe ori despre ei că sunt foarte buni. Din punctul meu de vedere, Tottenham este a doua cea mai bună echipă din Europa”, a declarat Guardiola în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei.

DUELURI INCREDIBILE ÎN SEZONUL TRECUT

Tottenham a eliminat-o în ediția precedentă de Champions League pe City în sferturile competiției, după 1-0 pe White Hart Lane și 3-4 pe Etihad. În schimb, echipa din Manchester s-a impus în campionat de fiecare dată în sezonul 2019/2020, cu același scor, 1-0.

Manchester City, deținătoarea titlului în Premier League, a debutat cu o victorie furtunoasă în noul sezon din Premier League, 5-0 în deplasare cu West Ham.

Tottenham a avut emoții în duelul din prima rundă cu Aston Villa. Echipa lui Pochettino a fost condusă cu 0-1 la pauză, dar a revenit și s-a impus în final cu 3-1.

ECHIPE PROBABILE:

Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, Silva - Mahrez, G. Jesus, Sterling
Antrenor: Pep Guardiola

Tottenham: Lloris - Walker-Peters, Sanchez, Alderweireld, Rose - Ndombele, Winks, Sissoko - Lamela, Lucas - Kane
Antrenor: Mauricio Pochettino

Stadion: Etihad Stadium
Arbitru: Michael Oliver

Citește și:

Pochettino, contrat de propriul jucător înainte de derby-ul cu Manchester City: „Nu mai spune că vrei trofee, câștigă-le!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează