INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern - Hertha 2-2 // Se repetă istoria? Ce s-a întâmplat în ultimul sezon în care bavarezii nu au câștigat în prima etapă

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2019 16:17

Bayern a remizat cu Hertha Berlin, 2-2, în prima etapă din Bundesliga. 

Bavarezii sunt furioși după egalul cu Hertha. „Dacă joci cum am făcut-o noi, câștigi nouă meciuri din zece împotriva Herthei. De aceea, e ciudat”, a declarat Thomas Müller.

Degeaba a avut Bayern toate cifrele mai bune decât Hertha. Nu a învins. Chiar dacă Lewandowski a înscris iar la startul Bundesligii, cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimele cinci sezoane.

„Am fost șocați de cele două goluri primite”, spune Thomas Müller, care susține însă că „dacă joci cum am făcut-o noi, câștigi nouă meciuri din zece împotriva Herthei. De aceea, e ciudat. Sunt dezamăgit”.

Statistica evidențiază un detaliu ce nu le place fanilor bavarezi. Vineri, a fost prima oară în ultimii opt ani când roș-albii nu s-au impus la startul campionatului. La începutul sezonului 2011-2012, au pierdut cu Mönchengladbach (0-1). Și atunci a cucerit titlul Dortmund.  

„Nu am jucat atât de rău. Ne-am creat multe ocazii, iar primul gol al Herthei a fost o întâmplare. E enervant când iei doar un punct după un asemenea meci”
- Robert Lewandowski, atacant Bayern

Vezi și:

VIDEO Mutarea lui Philippe Coutinho la Bayern Munchen, devastatoare pentru Barcelona?! L-a pierdut pe Neymar? + pe cine vrea PSG

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează