INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Primul meci oprit în Franța pentru insulte homofobe! S-a implicat și Roxana Mărăcineanu!

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2019 17:52

Arbitrul Mehdi Mokhtari a întrerupt un minut partida Nancy - Le Mans, până când ultrașii gazdelor s-au liniștit. Ministrul Sportului din Franța, Roxana Mărăcineanu, l-a felicitat pe ”central”.

Era minutul 27 la meciul Nancy - Le Mans (2-1), în liga secundă franceză. Auzind scandările homofobe ale fanilor gazdă, arbitrul Mehdi Mokhtari a oprit jocul.

A anunțat observatorul, crainicul arenei le-a cerut suporterilor să înceteze și, ca răspuns, a fost o altă insultă: "Îi f... în c... pe cei de la Ligă".

Primul meci oprit în Franța pentru insulte homofobe! S-a implicat și Roxana Mărăcineanu!

Partida a fost întreruptă. Cum ultrașii s-au liniștit, jocul a fost reluat după un minut de așteptare.

O decizie aplaudată de ministrul francez al Sportului, Roxana Mărăcineanu: "Îi felicit pe arbitrul Mokhtari și pe observatorul Marseille. E o premieră ca un meci să fie oprit pentru insulte homofobe. Sper să fie și ultima oară".

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează