FOTBAL  »  Superliga  »  DINAAMO

DINAMO// Șefii lui Dinamo se tem de suporteri! Au cerut protecția forțelor de ordine după scandalul cu fanii » Antrenamentele și deplasările vor fi păzite

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2019 13:31

S-a întețit războiul cu propriii fani! Dinamoviștii au solicitat ca polițiștii să supravegheze în permanență baza de la Săftica atunci când echipa e la antrenament, lucru ce se întâmplă începând de ieri.

Dinamo este sub pază strictă! Dacă în noaptea de vineri spre sâmbătă jucătorii care au ales să doarmă la Săftica au fost sub protecția jandarmilor sosiți după incidente la poarta fostei baze SRI, ieri, la ședința de pregătire, „câinii” au fost păziți de polițiști. 

Suporterii i-au amenințat pe jucători după un nou eșec, 2-3 cu Chindia, ce-a dus echipa pe ultimul loc în clasament, au fost momente de panică, Florin Prunea acuzând că fanii ar fi spart un geam al autocarului și s-au dedat la acțiuni ce-au periclitat integritatea fotbaliștilor.

Șefii dinamoviști au solicitat ca de acum înainte echipa să fie păzită de polițiști în timpul antrenamentelor de la Săftica, iar delegația "câinilor" să fie mereu sub protecția forțelor de jandarmi atunci când se deplasează pentru meciuri. Vineri noaptea, jandarmii din Prahova i-au condus pe roș-albi doar până la limita de județ, după care i-au lăsat să-și continue drumul, autocarul fiind atacat de fani în zona comunei Balotești.  

I-au băgat în sperieți, au scăpat cu fuga 

La stadion au fost doar înjurături, apostrofări, scandări, „Nu meritați tricoul roșu să-l purtați!” și „Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere!”, ale celor 300 de fani. Apoi, câțiva suporteri au venit la autocar și și-au continuat tirada la adresa jucătorilor, ironii, dar și un dialog cu Dan Nistor, singurul sosit să comunice cu „ultrașii”. „Dezbracă-i de tricou! Învață-i ce înseamnă Dinamo! Să plece, că nu sunt în stare de nimic!”, au răbufnit fanii supărați că roș-albii au ajuns ultimii în Liga 1.  

Aproape de a intra în baza proprie de la Săftica, în Balotești, autocarul echipei a fost atacat de un grup de suporteri, fanii dorind să se răfuiască după ultimele evenimente de la club. Au fost injurii, reproșuri, apostrofări, iar oficialii susțin că s-ar fi spart și un geam al autocarului. Războiul intern de la Dinamo continuă!  

„Fanii ne-au oprit, și-au vărsat și ei nervii, ceea ce e de înțeles. Au înjurat... E de înțeles și asta, având în vedere situația. Nu știm dacă s-a spart ceva, nu era nimeni atent la acest detaliu. Ne păzesc polițiștii într-o mașină la intrarea în cantonament” -  Un jucător dinamovist, ieri după-amiază 

„Fac din nou un apel la autoritățile statului. Dacă se va mai întâmpla a treia oară, va fi cu adevărat grav, vor reuși. Eu am avut o discuție cu fanii și am crezut că sunt oameni responsabili. Au spus că nu sunt golani, dar pe unii dintre ei i-am văzut vineri noaptea”  - Florin Prunea, manager general Dinamo 

„Dacă am mai fi marcat un gol din ocaziile avute, am fi făcut un egal. Nu înțeleg ce mi se scandează din tribune și cred că este mai bine să nu înțeleg”  - Dușan Uhrin, antrenor Dinamo

Citește și:

EXCLUSIV Andrei Sin, toate detaliile despre accidentare » Ce se întâmplă cu jucătorul după ce a ieșit agonizând de pe teren

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
red_panzer
red_panzer  •  19 August 2019, 07:20

Prunea, da-ti demisia! Ati distrus DINAMO cu antrenorul si jucatorii adusi.....Ati dus in stare suporterii sa recurga la violente. Dupa ce l-ati mazilit pe REDNIC, ce ati avut cu jucatorii? Ce ati adus in locul lor? Pe Rauta??? ala e de divizia C, chiar nu vedeti ca pierde orice minge? Corbu? si inca 3-4 nici de B nu sunt. PLEACA ! Pt bani esti in stare sa distrugi Dinamo. Punem mana de la mana si iti platim salariul, numai sa pleci . Esti afon in materie de fotbal!

legoolas
legoolas  •  18 August 2019, 18:57

Prunea cand isi da demisia? Promitea 9 puncte in 3 etape, in 5 etape avem doar 3 puncte. Au ras toti jucatorii adusi de M Rednic si au adus tot felul de nulitati, ce s-au batut pe la retrogradare. Negoita cand are de gan sa ia masuri? Dupa ce vinde si ultimul paznic de la Saftica?

gicab
gicab  •  18 August 2019, 16:14
Postat de Alexandru Ioan Mandoiu pe 18 August 2019, 15:39

Am sunat la politie intr-o speta si mi-au spus ca nu au pe cine sa trimita ca nu mai au masini disponibile. I-am intrebat daca sunt cumva ocupati sa pazeasca un club privat de fotbal care face antrenamente. Mi-au raspuns ca asa e.

Vorbești prostii încurci poliția cu Jandarmeria... clubul privat e păzit de jandarmi nicidecum de poliție... oricum pun pariu ca nici nu știi numărul de telefon al poliției.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează