FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1

FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1 // Jucătorii lui Corneliu Papură: „O să vină și victoriile”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 20:14

CS Universitatea a plecat cu un punct de pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 1-1, în cadrul etapei a șasea din Liga 1, iar jucătorii pun acest rezultat pe seama oboselii. 

Vezi AICI desfășurarea partidei 

Nicușor Bancu (26 de ani), căpitanul oltenilor, a fost cel care a marcat golul egalizator, în minutul 29, și consideră că oboseala este principalul factor care a dus la acest rezultat.  

„În a doua repriză am dominat și zic eu că puteam să înscriem, dar per total cred că este un scor echitabil. Se simte oboseala. Este foarte greu să joci într-o lună 9-10 meciuri. 

Suntem bucuroși că nu am pierdut, dar, dacă eram noi proaspeți, altul era rezultatul. Data viitoare sperăm să câștigăm cu Botoșani. O să vină victoriile, dar a fost greu, pentru că am jucat din trei în trei zile. Noi am suferit mereu la finalizare. Trebuie să adunăm puncte dacă vrem să ne batem acolo sus”, a spus Nicușor Bancu, la Look Sport.

„A fost un meci pe contre. Dacă nu primeam acel gol, cu siguranță se termina altfel. Dacă tratăm meciul ca astăzi, după minutul 20 încolo, cu siguranță vom câștiga. Am rămas doar cu campionatul și trebuie să tratăm fiecare meci așa cum trebuie. Sunt sigur că toți jucătorii care intră dau totul pe teren” - Alex Cicâldău (22 de ani), mijlocaș Craiova 

VEZI ȘI: 

FC BOTOȘANI - CRAIOVA // Cătălin Golofca a reușit cel mai rapid gol din acest sezon al Ligii 1! Cine deține recordul ultimilor ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2219685258092191
Bajea George  •  19 August 2019, 16:10

Fug antrenorii de Becali că dracii de tămâie. Sugerez să-l dați pe Papură să-i pricopsească și pe cei de la FCSB !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează