FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // VIDEO Andrei Cristea, euforic după victoria contra fostei echipe: „Nici nu-mi mai aduc aminte de când nu i-am bătut”

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2019 23:06

FCSB - POLI IAȘI 1-2 / Andrei Cristea, 35 de ani, atacantul celor de la Poli Iași, fost jucător la FCSB între 2004 și 2006, a comentat victoria reușită de echipa lui în deplasare, la Pitești, scor 2-1. 

„Nici nu-mi mai aduceam aminte de cânnd n-am mai bătut Steaua. E un moment important pentru noi, suntem o echipă în creștere și ne bucurăm că avem continuitate. Sper să menținem același ritm. Important e că suntem un grup frumos, avem o echipă care pune suflet. Suntem o echipă respectată, dar vrem să rămânem cu picioarele pe pământ și să avem continuitate. 

Poziția noastră actuală e oglinda a ceea ce facem la antrenament. Luăm fiecare meci în parte și ne dorim foarte mult să fim acolo sus” , a declarat Andrei Cristea, la Look Sport. 

„FCSB și Dinamo nu vor mai fi în subsolul clasamentului. Sunt două echipe fanion și își vor reveni cât de repede posibil, locul lor nu e acolo”  - Andrei Cristea, despre FCSB și Dinamo

Vezi și: 

Vezi AICI cronica meciului FCSB - Poli Iași 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  19 August 2019, 08:24

De când a pierdut fcsb titlul la Iași :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează