FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // Helmuth Duckadam: „A avut dreptate Tănase!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 23:08

Helmuth Duckadam (60 de ani), directorul de imagine al FCSB-ului, a analizat meciul pierdut cu Poli Iași, scor 1-2, în etapa a șasea din Liga 1. 

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Părerea mea este că astăzi a fost o înfrângere nemeritată. Am luat, din păcate, două goluri din două faze care nu anunțau absolut nimic. A avut dreptate Tănase, chiar dacă toată lumea l-a criticat după ieșirea lui. Mulți nu știu pentru ce echipă joacă. Totuși, au fost două penalty-uri clare neacordate!”, a spus Helmuth Duckadam, la TV Digi Sport.  

Fostul mare portar face referire la declarația lui Florin Tănase (24 de ani), de după meciul retur cu Alashkert, din turul II preliminar al Europa League, când a tras un semnal de alarmă cu privire la atitudinea colegilor săi. 

„Nu poți, jucător de la Steaua, să te chinui cu Alashkert. Era cea mai mare rușine din istoria fotbalului românesc dacă pierdeam calificarea. Trebuie să se facă o analiză și să se decidă cine merită să rămână la Steaua și cine nu. Nu ne putem bate joc de fotbal! Nu e vorba de atitudine. Poate e vorba și de valoare” - Florin Tănase, după returul cu Alashkert

VEZI ȘI:

FCSB - POLI IAȘI // FOTO + VIDEO Penalty-cadou primit de roș-albaștri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  19 August 2019, 10:40

Milogilor

istet
istet  •  19 August 2019, 08:05

Trebuie adus un antrenor care sa domine vestiarul. Stuart Baxter este omul potrivit care stie sa promoveze si jucatori din propria academie. Este foarte autoritar si nu accepta "debandada" care este acum la Steaua, o echipa fara lider, stil de joc si mandrie pentru club! In alta ordine de idei sunt de acord ca totul a pornit si continua de la felul gresit in care se implica Becali!

daniels
daniels  •  19 August 2019, 01:10

Pai daca a avut dreptate Tanase voi astilalti ce paziti ? sau mai bine zis pentru ce luati bani? cum sa isi dea seama Tanase care e miezu problemei si voi impruna cu oieru sa frecati la rece pe banii lui ...cum sa acceptati sa fiti *** condusa de un *** machidon daca aveti coloana vertebrala si chiar va pricepeti la fotbal???? *** *** si mai vreti sa fiti mentionati in fotbal??? nuuuuuu frate ....mergeti impreuna cu oierul vostru la puscarie unde va e locul la toti!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează