INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLAY-OFF

PLAY-OFF LIGA CAMPIONILOR // Olympiakos, pas uriaș spre grupele Ligii Campionilor! Young Boys și Steaua Roșie mențin suspansul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 23:30

Olympiakos a câștigat categoric derby-ul serii cu rușii de la Krasnodar, scor 4-0, și e aproape de grupele Ligii Campionilor. Young Boys Berna și Steaua Roșie Belgrad au remizat, scor 2-2, în timp ce Dinamo Zagreb a devenit favorită certă, după 2-0 în fața lui Rosenborg.

  • Partidele retur sunt programate marți, 27 august.

Olympiakos - Krasnodar 4-0

Meciul serii a avut loc într-o atmosfera senzațională pe Georgios Karaiskakis. Olympiakos, formație care a terminat în spatele lui PAOK sezonul trecut, a făcut un pas decisiv spre grupele Ligii Campionilor. Grecii au deschis scorul în minutul 30, prin șutul splendid al lui Guerrero de la marginea careului de 16 metri. Partida curgea spre un 1-0 mulțumitor pentru ambele formații, până la intrarea lui Lazar Randjelovic. Sârbul în vârstă de 22 de ani a marcat în minutul 78, la trei minute de la introducere, și în 85. Rezultatul final a fost stabilit de portughezul Daniel Podence în minutul 89. 

Dinamo Zagreb - Rosenborg 2-0

Bruno Petkovic a deschis scorul în minutul 8, dintr-o lovitură de la 11 metri. Rezultatul final a fost stabilit de Mislav Orsic în minutul 28, după o fază extrem de simplă. Degajare lungă a portarului croat, deviere greșită a fundașilor adverși și o execuție sigură, din unghi. 

Young Boys - Steaua Roșie 2-2

Cel mai echilibrat meci al serii s-a jucat în Elveția. Young Boys, campioană en-fanfare sezonul trecut, a început perfect. Roger Assale a deschis scorul în minutul 7. Milos Degenek, în minutul 18, și argentinianul Mateo Garcia, la prima acțiune a reprizei secunde, au întors rezultatul. Scorul final, unul care prefigurează un retur spectaculos, a fost stabilit în minutul 76, de Hoarau, din penalty.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  22 August 2019, 12:20

S-a facut mare zarva ca Paok a castigat campionatul, dar pe plan european nu conteaza aproape deloc !! Echipa serioasa din Grecia ramane Olympiakos, care este la un pas de Liga Campionilor, competitie cu care echipa din Pireu este obisnuita !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează