INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE // Liverpool continuă startul perfect se sezon! Tottenham, 4 goluri într-o repriză cu Palace » Rezultatele complete și clasamentul actualizat

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 19:05

Liverpool continuă cu succes cursa pentru primul titlu în Premier League după 29 de ani. Formația lui Jurgen Klopp a trecut de Newcastle, scor 3-1. Tottenham a făcut scorul etapei, 4-0 cu Crystal Palace.

„Cormoranii” au fost surprinși în debutul partidei de un contraatac al lui Newcastle. Olandezul Jetro Willems a marcat cu un șut puternic, la colțul lung. Jurgen Klopp a urcat liniile, iar pressing-ul a dat roade în minutul 28, când Sadio Mane a punctat din pasa lui Robertson. Tot senegalezul a stabilit scorul primei reprize, în minutul 40. Salah și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 72, iar Liverpool ajunge la cinci victorii din cinci meciuri și își păstrează poziția de lider.  
 

Tottenham, descătușată

Tottenham venea după trei meciuri consecutive fără victorie în Premier League și as-a răzbunat în fața vecinei londoneze Crystal Palace. Heung-Min Son a deschis scorul în minutul 10, van Aanholt și-a trimis mingea în propria poartă în minutul 21, iar sud-coreeanul a făcut „dubla” în minutul 23. Golgeterul Harry Kane nu reușit să puncteze, dar a fost pasator pentru Lamela, la ultimul gol, în minutul 42. Tottenham urcă pentru moment pe locul 3 în Premier League, cu 8 puncte.  

Vezi AICI clasamentul LIVE din Premier League

Rezultatele zilei în Premier League  

Brighton - Burnley 1-1  

Manchester United - Leicester 1-0  

Sheffield - Southampton 0-1  

Tottenham - Crystal Palace 4-0  

Vezi AICI cronica meciului dintre Wolves și Chelsea, scor 2-5

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează