INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG - Strasbourg 1-0 // Neymar recunoaște: „Am făcut totul ca să plec. Dacă nu-ți place locul în care muncești, cauți altul!”

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 10:20

Neymar, brazilianul lui PSG, spune că "din acest moment, de fiecare dată când voi juca pe teren propriu mă voi simți ca într-o deplasare. E trist".

Neymar se aștepta ca ultrașii parizieni să se răzbune la primul său meci pe Parc des Princes. Doar spusese că amintirea cea mai intensă din cariera sa e remontada Barcelonei cu PSG, acel 6-1 din 2017. Și anunțase că vrea să se întoarcă pe Camp Nou.

Cu Strasbourg, l-au fluierat de cum a pășit pe gazon, au scandat "hijo de puta" și au afișat bannere jignitoare. Ca acesta, un mesaj pentru Neymar senior, tatăl jucătorului: "Să-ți vinzi fiul la Vila Mimosa". Districtul "roșu" din Rio de Janeiro.

"Acum, mă gândesc doar la PSG"

Brazilianul le-a răspuns cu golul victoriei, o execuție acrobatică și eficientă în al doilea minut de prelungire. La zona mixtă, a spus tot ce avea pe suflet.

"Am zis întotdeauna că nu am nimic cu PSG sau cu fanii. Dacă nu te simți bine în locul unde muncești, atunci cauți altul. Nu e ceva împotriva clubului, e ceva personal, am motivele mele. Toată lumea știe că am vrut să plec, am făcut totul pentru a pleca, am anunțat foarte limpede, dar, din păcate, nu am fost lăsat. Aceasta e prima și ultima oară când vorbesc despre ce s-a întâmplat. Acum, mă gândesc doar la PSG. Sunt încă jucătorul lui PSG și îmi doresc să fiu fericit pe teren", a declarat Neymar.
 

"Aceeași gură care fluieră urlă la golurile mele"

A comentat sarcastic gestul fanilor: "Aceeași gură care fluieră urlă la golurile mele. Au huiduit un meci întreg, iar la sfârșit au sărbătorit. E trist, însă realizez că, din acest moment, de fiecare dată când voi juca pe teren propriu mă voi simți ca într-o deplasare".

"Sunt aici și voi juca pentru a ajuta PSG. De cum am aflat că nu voi pleca m-am concentrat numai la PSG"

"Suporterii ar trebui să ne încurajeze 90 de minute, nu să ne fluiere. Trebuie să se gândească și la colegii mei"

Neymar, atacant PSG

Vezi AICI clasamentul și programul din Ligue 1!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
reteleanu
reteleanu  •  15 Septembrie 2019, 10:53

trebuie sa nu fie *** (lucru intalnit si la noi) fanii psg (echipa si oras la care tin si eu mult) sa renunte la cel mai tehnic si spectaculos jucator al lumii la ora asta. e o placere sa-l privesti pe neymar cum joaca, e un artist formidabil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează