FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // VIDEO Victor Pițurcă și-a arătat nemulțumirea în conferință: „Nicio instituție nu trebuie să se bage în treburile echipei!”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 10:12

Victor Pițurcă a pierdut la debutul pe banca celor de la CS Universitatea Craiova, scor 0-1, cu FCSB. Antrenorul oltenilor a criticat din nou regula care impune introducerea a doi jucători sub 21 de ani în primul „11”.

Luis Nițu (18 ani) a fost surpriza lui Victor Pițurcă din meciul de debut. Antrenorul oltenilor l-a înlocuit însă în minutul 19 cu Bărbuț. 

„Cât a jucat, Nițu și-a făcut datoria. L-am simțit puțin emotiv. Am căutat să îl bag cât mai repede pe Bărbuț. Îl simțeam în formă. Din păcate nu a fost o zi bună pentru el, s-a sufocat. 

Nu vreau să mai revin asupra regulii jucătorilor sub 21 de ani. Mi-am spus deja părerea despre asta. În problemele unui club nu trebuie să se bage nicio instituție (n.r. FRF). Regulamentul trebuie să fie același pentru fotbalul din toată lumea. Cât timp în țările cu fotbal dezvoltat nu se întâmpla asta, nu te obligă să bagi jucători sub 21 de ani, nu ar trebui să fie așa și la noi”, a declarat Victor Pițurcă în conferința de presă de la final. 

Vezi și: 

Mihai Stoica a râs de toată lumea după meci: înțepătură la adresa lui Panduru, atac la Istvan Kovacs și ironii la adresa unui fotbalist oltean

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  16 Septembrie 2019, 14:39

Regula asta slăbește fotbalul, nu toate echipele au jucători valoroși u21 iar Hagi da prea scump deci reguli poți sa bagi și sa spui adu echipa secundă în liga 2 și sa se bata sus mereu acolo trebuie muncit!

vlad57
vlad57  •  16 Septembrie 2019, 12:02

Atata tevatura in legatura cu Piturca. Cu tot respectul pentru carierafotbalistica, Piturca e un antrenor slabut, fara viziune si fara experienta reala. Cine tine minte la nationala a adus la disperare toata suflarea fotbalistica. Si, cu tupeu de neam prost, nu a vrut sa plece nici cand era evident ca nu are capacitatea profesionala sa reusesca ceva. Dar, asa e la noi. Se creeaza o isterie colectiva de genul celei facuta acum cu venirea lui la Craiova. Nu stiu ce se asteptau oamenii dar e evident ca Piti nu va face mare lucru la Craiova. Asteapta doar sa piarda, sa vrea lumea sa fie dat afara ca sa poata cere clauza uriasa de reziliere. As face si eu asa, pe antrenorul, ca sa incasez niscai milioane de euro, fara sa fac nimic! Asta e marea strategie a lui Piti. Ma pufneste rasul cand il aud pe antrenorul stelistilor spunandu-i "domnul Pitutca"!!!! Care domn frate ca tipul e orice numai domn nu!

demolarii
demolarii  •  16 Septembrie 2019, 11:53

FRF nu e o instituție. E o federație de mai multe cupluri, cu personalitatea juridică aferentă. Dar, care posedă dreptul de a organiza competițiile fotbalistice. Pentru Liga 1 această competență, cu limitele de rigoare, a fost delegația LPF- care are ca și membrii exclusivisti cluburile de Liga 1. Corect era ca LPF sa protesteze in urma unui vot.....asa si Nea Pandele, Costel sau Bulă pot contesta în presa......ce sa-i faci? Romanul daca nu caută să ocolească legea , nu se simte bine. Păcat de inteligenta folosită în această direcție....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close