INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

ANDERLECHT - ANTWERP 1-2 // Boloni, convins de jucători să schimbe tactica la pauză pentru o mare victorie: „Ne-am creat multe ocazii după!”

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 10:32

Steven Defour (31 de ani) a dezvăluit că, în vestiar, „i-am spus antrenorului Boloni că putem juca la fel de sigur și dacă avansăm liniile cu zece metri”. Și Antwerp a câștigat, 2-1 pe terenul lui Anderlecht.

Nu doar antrenorul influențează tactica în timpul meciurilor. Și, dacă e experimentat și înțelept, ca Loți Bölöni, profită de sfaturile jucătorilor, nu le ignoră. De multe ori, ei simt mai bine jocul pe gazon.  

Așa s-a întâmplat duminică, la Anderlecht - Antwerp. Oaspeții au început mai retras, defensiv, așteptând prea mult în fața unei echipe care nu se regăsește de la venirea lui Vincent Kompany.  

„Am fost prea circumspecți în prima repriză. Simțeam că suntem mai buni”, a declarat Steven Defour, unul dintre veteranii transferați de Antwerp în intersezon, un mijlocaș de 31 de ani alături de care Loți a cucerit titlul cu Standard, în 2009.  

El a dezvăluit discuția din vestiar, la pauză: „I-am spus antrenorului că putem juca la fel de sigur și dacă avansăm liniile cu zece metri”. Bölöni a acceptat. „Din acel moment, ne-am creat o mulțime de ocazii de gol”. Și roș-albii au câștigat în Astrid Park, 2-1. 

„N-aș fi vrut să joc, dar antrenorul m-a pus în echipă”

Achiziționat pe 2 septembrie, în ultima zi de mercato, după ce și-a reziliat contractul cu Burnley, Defour ar fi vrut să mai aștepte debutul la Antwerp. „N-aș fi vrut să joc cu Anderlecht, dar antrenorul a început să-mi vorbească despre acest meci. I-am zis că nu va merge. Sâmbătă, a venit la mine și m-a anunțat că m-a pus în echipă. N-am mai avut ce comenta”, a povestit Defour. 

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close