FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // VIDEO De ce a fost Harlem Gnohere lăsat în afara lotului? Varianta lui Bogdan Argeș Vintilă: „Acum pot să vă spun!”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 11:00

FCSB s-a impus în deplasarea de la Craiova, scor 1-0. Antrenorul Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) susține că Harlem Gnohere (31 de ani) nu a fost lăsat în afara lotului din motive de greutate.

Atacantul Harlem Gnohere are aproape 100 de kilograme și a fost singurul care a depășit targetul de greutate la proba impusă de Gigi Becali. Bogdan Vintilă a declarat în conferința de presă că adevăratul motiv al absenței francezului este nașterea fiicei sale.

„Îmi aparține total decizia de a nu-l lua pe Gnohere la Craiova. Am discutat cu Harlem, știe ce vreau de la el. Acum pot să spun, nu am vrut să deschid subiectul înainte. A avut un eveniment foarte fericit în familie. Mai are o fetiță. A fost plecat să își vadă fetița. A lipsit două zile de la pregătire. Toată lumea a zis că e gras. Are un surplus de greutate, dar nu de asta nu a fost în lot. Pe această cale îi doresc sănătate fetiței”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă într-o conferință de presă.  

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Stoica a râs de toată lumea după meci: înțepătură la adresa lui Panduru, atac la Istvan Kovacs și ironii la adresa unui fotbalist oltean

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  16 Septembrie 2019, 21:04

Va credeti mari dar nu at-i jucat nimic ! Norocul vostru a fost ca at-i intalnit o echipa slaba si un portar tare prost ! Si voi oltenilor nu mai vorbiti de fotbal ca nu stiti ce este !

520143398153430
Pavel Radu  •  16 Septembrie 2019, 16:04

Mai Bogdanele , nea Jiji zice ca el l-a învoit pentru a-și botez fetița ( sa-i trăiască!).Si pe bune: il cred ! Tie , ca de altfel și lui Narcis, nu v-a intrat în cap ca la FCSB vorbeste și decide numai Il Ciobandante Maximo ! Singurul care a priceput este Duckadam!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează