FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Probleme mari pentru Victor Pițurcă » Vasile Constantin, jucător de bază U21, nu va mai putea juca în 2019! Ce variante au oltenii

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 12:03

Vasile Constantin (21 de ani) a suferit o ruptură a ligamentelor încrușisate și nu va mai evolua pentru CS Universitatea Craiova în 2019.  

Regula U21 îi dă mari bătăi de cap lui Victor Pițurcă. Antrenorul oltenilor și-a manifestat nemulțumirea față de inovația FRF încă de la prezentare, iar aseară, după eșecul cu FCSB a continuat tirada.  

În spatele declarațiilor lui Pițurcă stă lipsa variantelor pentru cele două locuri. Accidentarea lui Vasile Constantin, autor a două goluri în actualul sezon, lasă formația din Bănie descoperită. 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Probleme mari pentru Victor Pițurcă » Vasile Constantin, jucător de bază U21, nu va mai putea juca în 2019! Ce variante au oltenii
Vasile Constantin, autorul unui gol de generic în prelungirile meciului dintre Craiova și Clinceni, scor 3-2

Ce variante are Pițurcă în acest moment

  • Ștefan Vlădoiu (fundaș dreapta)
  • Florin Borța (fundaș dreapta)
  • Valentin Mihăilă (extremă)
  • Raoul Baicu (atacant)
  • Jovan Markovici (atacant),
  • Ștefan Baiaram (atacant)
  • Luis Nițu (mijlocaș)

Pițurcă a mutat aseară rapid, în minutul 19, și l-a scos de pe teren pe Luis Nițu, unul dintre cei doi fotbaliști U21. În acest moment, singura soluție certă pentru olteni este Valentin Mihăilă. Celelalte variante vin pe posturi unde Craiova are, sau va avea, soluții. 

Postul de fundaș dreapta este acoperit de Ivan Martic și Alexandru Mățel, iar în atac Pițurcă se va putea baza în scurt timp pe bosniacnii Elvir Koljic (24 de ani) și Goran Zakaric (26 de ani).

Vezi și: 

VIDEO Victor Pițurcă și-a arătat nemulțumirea în conferință: „Nicio instituție nu trebuie să se bage în treburile echipei!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
10203288018960160
Ovidiu Alboiu  •  16 Septembrie 2019, 21:34

Băgați 11 străini în echipa de ce sa nu promovați jucători romani mafioților!

danny_l
danny_l  •  16 Septembrie 2019, 15:28

Acum că a venit încă un bosniac în atac tare mă tem că Ivan va freca banca, intră și Matel o să distrugă orice echipă Craiova, aseară FCSB au avut noroc.

blatistu49
blatistu49  •  16 Septembrie 2019, 14:36
Postat de dora pe 16 Septembrie 2019, 14:21

Centrul de copii si juniori al Craiovei ce produce ?

pe pigniacelli ptr Becali nu te ai convins

Vezi toate comentariile (6)
Comentează