INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Zlatan Ibrahimovic, irezistibil » A marcat un hat-trick în MLS: „Un leu e liber în Los Angeles”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 13:21

Suedezul Zlatan Ibrahimovic are 26 de goluri în acest sezon după a treia „triplă” în MLS. Cu el, Galaxy a învins Sporting Kansas City, scor 7-2, și visează la titlu. 

În MLS, Ibrahimovici poate juca până la 40 de ani cu aceeași ușurință. La aproape 38 (îi va împlini pe 3 octombrie), atacantul scandinav e irezistibil în Statele Unite.  

Hat-trick cu Sporting Kansas City (7-2), un gol cu dreptul (portarul i-a respins șutul la penalty) și două cu stângul. A treia sa „triplă” dincolo de Atlantic. Datorită lui, LA Galaxy a urcat pe locul 5 în Conferința de Vest, cu șanse mari la play-off când mai sunt doar patru etape de disputat (se califică primele 7). 
„Un liber e liber în Los Angeles”, a postat Zlatan pe pagina de Instagram. A ajuns la 26 de goluri în acest sezon, la doar două în spatele celui mai prolific jucător din MLS, Carlos Vela (Los Angeles FC). 

21 de anitrecuseră de când LA Galaxy nu mai marcase 7 goluri într-un meci de MLS (de la 8-1 cu Dallas, în 1998)

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

DORTMUND - BARCELONA // Ovidiu Hațegan, an de an cu Barça în Liga Campionilor! A patra oară la rând » Îl va regăsi pe Messi?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


mls
Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  16 Septembrie 2019, 15:26

Ibrahimovici poate juca cu aceeasi usurinta la orice echipa de top...Manchester United si Mourinho au luat teapa cand au renuntat asa usor la Ibrahimovic care era nr 1 la United si ia carat in spate in campionat si in Europa League in anul in care au castigat trofeul....credeau ca este terminat dupa accidentarea aia urata si nu o sa isi revina la forma de dinaintea accidentarii din cauza varstei, dar iata ca Ibrahimovic este o fiara si un magician si a revenit mult mai puternic si mai motivat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează